Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení mp3 přehrávače na 2.0 repro

Od: dolph odpovědí: 1 změna:

Zdravím, už dlouho přemýšlím o zapojení mp3 přehrávače k mé "Hi-Fi" sestavě. Zkusil jsem už zapojiz mp3 přez 3,5mm jack přímo k drátům repráků. Hraje to, ale strašně potichu. Teď jsem si v jednom příspěvku přečetl, že je to kvůli rozdílu odporů, na které jsou zařízení konstruována. Napadlo mě, jestli by nešlo připojit mp3 nejdřív k nějakým levným pc reprákům, ve kterých je malý zesilovač, a ty repráky pak teprve k "Hi-Fi". Nebo se dá sehnat zesilovač s cenou okolo 100-200 Kč místo těch PC repráků? Stavět se mi ho totiž nechce.

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

none*
hodnocení

0x

Mp3 přehrávač se dá připojit k linkovému vstupu "Hi-Fi"sestavy (AUX, CD, apod) . Napětová úroveň je poněkud vyšší, proto budete muset mít mírně staženou hlasitost MP3 přehrávače. Pokud vaše "Hi-Fi"sestava nemá linkový vstup, můžete zakoupit libovolné 2+0 nebo 2+1 PC reproduktory alespoň za 500Kč a je téměř jisté, že budou míl lepší zvuk než "Hi-Fi"sestava bez linkového vstupu.

Řešením je také zakoupení přenosných reproduktorů určených k MP3 přehrávači. nakupni-dum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]