Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký DVD přehrávač?

Od: joui odpovědí: 7 změna:

Zdravím, hledám nějaký DVD přehrávač (scart). Televize je Philips. Rozhoduji se mezi alza.cz/... a mall.cz/... . Nebo máte nějaký lepší tip? Cenově to musí být do 1000 Kč. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

Nebo si za 1000Kč koupit ext. disk (750-1000GB) a na něj si v počítači nahrávat stáhnutý filmy a pokud to TV umí přes USB port přehrávat filmy,hudbu,fotky si takhle. Já jsem přešel rovnou na NAS server přes DLNA a už bych nikdy se nevrátil k nějakému DVD. Všechno ovládám přes DO a data z NASu mužou v domácí síti používat ve stejnou chvíli kdokoliv. Jeden si může pouštět rodinné fotky, 2 druhý sledovat filmy, 3 poslouchat hudbu a vše je pěkně přehledně pohromadě. Navíc na 750GB disk se vám vejde cca 750 filmů v lepší kvalitě :) Nebo máte doma 750DVD a kolik by to zabíralo místa a peněz *smich*. Řikám už nikdy více už jen DLNA a NAS server *ua*

doplněno 18.07.13 17:49:

Prodejte ty DVD nosiče a hned budete mít na NAS server a ty filmy si stáhnete z Internetu samozřejmě vše je legální pro vlastní potřebu.

joui
hodnocení

Já se neptal na žádnej ext. disk a ani nic podobnýho..některý věci je prostě lepší dělat po staru. Navíc moje zkušenost s exterňákama není nejlepší...a nemyslím si že 1GB film má stejnou kvalitu jako film z dvd, to fakt ne :D tuhle ultra moderní radu se serverama si nechte pro jiný ultra moderní lidi :) já doma žádnej DLNA ani NAS server nechci ;)

joui
hodnocení

Jo a jinak, většina dnešních přehrávačů má taky možnost připojení usb. Některý filmy mám na jediným ext. disku, který ještě funguje. Takže si myslím, že když připojím disk k přehrávači, cenově mě to výjde levněji ;) Máme doma jeden počítač, takže víc lidí najednou to využívat nebude. Navíc se na dvd dívá jen náš 3 letý syn, takže to hrotit opravdu nebudu :) Ale dík za radu

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ten první bude mít lepší zvuk, ale nemá USB. Ten druhý má USB a může se připojit flashka nebo ext. HDD. Také není problém s korektním zobrazením českých titulků. Já bych bral ten Panasonic, protože to USB můžete využít třeba v budoucnu. Zdravím!

mamen1
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti bych doporučil ten Panasonic,přehraje opravdu všechno.Zkus si najít recenze,na netu je jich docela dost.

Já bych doporočoval taky ten Panasonic je to kvalita. Hlavně se vyhnete takovým značkám jako Sencor (měli jsme dvd přehrávač chvíli fungoval jak měl a pak byly problémy-se značkou Sencor mám jenom špatné zkušenosti). Ten Philips nebo Sony taky nejsou tak dobré jako Panasonic aspoň v této cenové hladině.

realista*
hodnocení

0x

Nebo máte nějaký lepší tip?

Jestli jste jen trochu "přes počítače", tak DVD už NE. Je to technologie, která je dnes už na ústupu, rozlišení (podstatné) pro nové Tv je malé (!) pro nahrávání kvalitních filmů, nahrávání z kamer a všeho co je HD nebo Full HD nedostatečné - z principu věci nemožné. Rozlišení je omezeno na 720x576 dpi, když HD je 1280x720 a Full HD (všechny nové kamery) 1920x1080 dpi. Ten lepší typ by byl a je - koupit si Flash disk, neboli flešku. → usb-flash-disky.heureka.c/... ← → google.cz/...

Všechny dnešní nové TV mají zásuvku na USB a připojení flešky není problém. Pro přehrávání filmů, pohádek dětem přímo ideální. A určitě levnější než zastaralé DVD. Pozor - koupené DVD mají jinou technologiii záznamu než uděláte doma na DVD (přes PC nebo jiným záznamem) a proto mají trochu lepší obraz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]