Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olympus FE-170 připojení k PC

Od: sosacek odpovědí: 4 změna:

Nejde mě připojit přes USB kabel fotoaparát Olympus FE 170 k PC/PC - Win7 - nerozpozná fotoaparát/ - na Win-XP přenos fotek z fotoaparátu do PC fungoval.Nevíte jestli je to W7 kou, nebo něčím jiným.Mám legální CD i Olympus Master a nejde mi to ani v něm..Děkuji za případné odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a zkoušel jste i jiný port USB u PC? Zkuste raději ten zadní. Zdravím!

doplněno 01.09.13 21:57:

Nevím, zda by to pomohlo, ale v OS WIN-XP se přes Start / Ovládací panely / Přidat nový hardware dala volba "Rozpoznat nový hardware". Je to i u OS WIN-7? Zkuste to.

doplněno 01.09.13 22:01:

Nebo zkusit toto a vložit instalační CD Olympus do mechaniky: windows.microsoft.com/...

sosacek
hodnocení

ano zkoušel - nejdou také /díky za snahu/..

hodnocení

0x

Opravdu windows7 ten fotoaparát nerozpozná a nebo se pouze nezobrazí paměťová karta jako další disk v počítači?

Stávalo se mi, že mi počítač nově připojené zařízení rozpoznal, ale nepřiřadil paměťové kartě další písmeno v označení disků.

Pokud se ti na spodní listě neobjeví ikona pro BEZPEČNÉ ODEBRÁNÍ USB ZAŘÍZENÍ, tak počítač foťák nepozná a musíš znovu nainstalovat ovladače foťáku.

Pokud se ikona pro BEZPEČNÉ ODEBRÁNÍ USB ZAŘÍZENÍ zobrazí, tak na ni klepni a měl bys vidět jaké USB zařízení máš připojené.

Pak se ještě podívej na: pravým tlačítkem myši klepni na TENTO POČÍTAČ / volba SPRAVOVAT a potom SPRÁVA DISKŮ

Tam si zkontroluj jestli tam máš disk s kapacitou paměťové karty ve foťáku a jestli má přiřazené nějaké písmeno. Pokud žádné písmenné označení nemá, tak mu nastav další volné písmeno v pořadí.

sedyvlk
hodnocení

0x

mám stejný problém-vyskoušel jsem vytáhnout kartu z fotoaparátu a vložit ji do čtečky v PC a fotky jsem stáhnul

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]