Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon se rychle vybije

Od: emm* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, koupili jsme mamce nový telefon, Nokia 301. Problém je, že baterka nějak nevydrží, když ho nabije, ani ne do 2 dnů ho zas má vybitý. To nedělá ani můj starý telefon. Máme ho reklamovat? Kamarád taky říkal, že je možné, že to dělá ta baterka chvíli po začátku používání, pak že se to po pár nabitích zlepší. Mě se to teda moc nezdá? Co myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Take mam Nokii,a baterka mne vydrzi cca 4dny.Myslim,ze Vas kamarad nema pravdu.Bezte ho reklamovat,tedy ne kamarada,ale mobil:-D

majsterjoe*
hodnocení

0x

Stare telefony nemuzete s dnesnim srovnavat. Ano je pravda ze nektere typy baterii, potrebovaly cas na to, aby se baterka zformatovala a az po nekolika nabiti a vybiti teprve potom, fungovala jak ma. Ale to si staci precist v navodu k pouziti.

JInak na heurece je v recenzich napsano o vydrzi max. 2 dny.

mobilni-telefony.heureka./...

martinhajek*
hodnocení

0x
U lithiových akumulátorů je k dispozici plná kapacita už od začátku, není třeba je "rozhýbávat" jako to bylo u NiMh článků.
Hlavně pokud je ten telefon v prostředí se slabším signálem, nebo je přihlášený do 3G sítě, dva dny bude při běžném používání reálná výdrž.

hodnocení

0x

V prodejně zkuste reklamovat baterku, ne mobil. ;)

thomaser*
hodnocení

0x

U mě vydrží 3 dny běžné používání (sms, volání, rádio, mp3).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]