Nejste přihlášen/a.
Pojedu do USA a tak mě napadlo, že si tam koupím nový iPad. Ovšem oni je tam prodávají se smlouvou s operátorem. Sice tvrdí, že smlouvu lze vypovědět (bez možnosti přejít k jinému operátorovi) a že v Evropě lze použít simku lokálního operátora, ale přesto by mě zajimala něčí zkušenost. Nevíte někdo o nějaké zradě? Teda kromě záruky jen 1 rok, ale to neřeším
Co se týče chodu ipadu tak toho bych se nebál. Spíš bych se bál té smlouvy. Nemyslím si, že by jen tak šlo odejít od smlouvy jelikož když si chceš koupit produkt apple bez vázanosti tak je to jednou tolik dražší. Tak proč by to tak někdo kupoval, když by mohl odstoupit?
Když odstoupím od smlouvy, tak z toho mám v USA iPad s wifi. Ale já ho tam budu 2 měsíce používat a pak teprve odstoupím od smlouvy. Dokud bude smlouva platit, tak tam česká simka bude fungovat, to Apple píše. Jediná otázka je, jestli po odstoupení od smlouvy nepřestane česká simka fungovat, jestli při odstoupení od smlouvy iPad nějak nezablokují pro všechny simky na světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.