Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi někdo, kde se dá (kromě aukcí) koupit hodně malý, jednoduchý digit. fotoaparát cca 3 Mpix s průzorovým hledáčkem, na 2 AAA / 2AA baterie. Ne s akumulátorem. Nemusí natáčet video. Dík.
Navštivte nejbližší specializovanou prodejnu... vaše požadavky budou určitě splněny, protože jsou opravdu velmi skromné.
Strýcu,myslím že splněny nebudou,protože o ně není zájem,určitě je z prodeje dávno stáhli.Jedině snad přes internet.A i tady jsou fotoaparáty vyšší třídy už za milé ceny.
JABR
Strejcu, kdyby takový foťák byl ve specializované (nedej bože nejbližží) prodejně, tak už bych ho dávno měl a neptal se tady. Ve všech spec. prodejnách co jsem navštívil ( a bylo jich dost) mi s lehkým úsměvem řekli, že prodávají jen pořádné, opravdové atd. fotoaparáty. Chtěl jsem něco levnýho, malýho mít stále při sobě při cestování na kole, co snese otřesy a šrámy při cestování. A když dlouhodobě nesnese, nebude to tolik bolet (stát). Vím, že na NETu ty foťáky jsou, ale nevím, jak se k nim dostat. Tedy kromě nějaké aukce na NETu, kdy věc není možné si prohlédnout v reálu a možná ani nedojde. Díky takovýmto Strejcům se dotaz dostane do zodpovězených i přes přblblou odpověď a ti co by podadit dobře mohli, dotaz ani neuvidí. Přeju všem ostatním hezké dny.
Kolik do něj chcete vrazit? Jinak mám doma opravdu letitej UMAX AstraPix 530. Tak vám jej nabízím. Taky jsem ho vozil sebou na kole. Koupil jsem si před tejdnem Panasonic za tři tisíce a tak budu tejdě vozi ten.
Přeji hezký den.
Dík za nabídku, ale je hodně velký. Viděl jsem menší. Např. Aiptek Pocket cam x nebo Genius g-shot p513 a pod. Něco se už neprodává, jiný je v Americe...
No tak máte vybráno, teda skoro. Ten můj co jsem vám nabízel je fakt dědeček, ale zas tak velkej nejni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.