Nejste přihlášen/a.
je to kamera camileo H20 a chtěla bych se zeptat...už byla vytřískaná baterie furt se to tam ukayovalo hodila jsem to na nabíječku a svítilo to červene že se to nabíjí,a tak po 2h jsem jí chtěla zapnout a už se nezapla nevíte někdo co s tím?
Děkuji za odpověĎ
Pravdepodobne bateria už doslužila.Treba skusiť inu ,dobru bateriu,a ak to ani potom nepojde tak ,servis.
Je to nová kamera,baterka ještě nebyla ani nabíjená toto bylo poprvé :/ a v tom servistu by to mohlo vyjít asi na kolik?
No tak ,by som povedal že bateria to už ma za sebou.Najhoršie pre taketo baterie je,že sa nechaju vybiť do nuly.Potom ostanu nenabite.To už maloktora bateria rozchodi.
Já bych řekl, že tazatelka před nabíjením ještě kamerou natáčela a ta jí ukazovala vybito, tak jí dala nabíjet, takže k podvybití nedošlo.
Přesne tak když jsem jí zapla ukazovalo to že to je vybité, potom sem jí dala na nabíječku a už nešla zapnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.