Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problém...máme tak 4-6let starou lednici indesit...po posledním odmražení mi přestala lednice chladit jak má a vše se mi tam po pár dnech kazí...Začalo to teď začátkem léta.Zjistila jsem taky že mrazák mrazí normálně...ale z ledu v něm jde cítit umělotina...jako by někde tam ucházela kapalina či co...může mi někdo poradit co s tím?Děkuji
Dobré dopoledne.
To odmrazovani probihalo klasicky, nebo pouzitim nejakeho ostreho predmetu? Vypada to na unik chladiva a zbytek ktery je v systemu vychlazuje pouze cast mrazaku, v tomto pripade nejnizsi misto. Kazdopadne sama to nespravite. Obratte se na servis jestli je vubec rentabilni lednici opravit, nebo si koupit novou. 6 let neni zas tak moc dlouho ale.
Nikdy neodmražuju ostrým předmětem...ale je možný že jsem třeba trochu hnula spirálou...protože je trochu pohyblivá...každopádně asi budu muset zavolat někoho ze servisu...ale to se mi asi dost prodraží že ano?
Do 1000 korun by se mohl vlezt servisni zarkok oprava a vymena chladiva. Zalezi jak velky ten unik bude, a jestli to vubec pujde. Mrknete po okoli v katalozich a firmach, sou i firmy ktere neuctuji v pripade neprovedene opravy.
Nevim jak mate velkou lednici, ale kdyz to bude do 2000korun tak se to porad vyplati.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.