Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeladění programú v televizoru

Od: radekk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Poradí někdo, jak u televizoru Changhong LED32A4500 zablokovat naladěné programy na svých pozicích, aby se při každém přidání nového programu, automaticky televize nepřeladila a nezměnily se pozice již naladěných programů. Z tištěného manuálu jsem to nepochopil. Za případné odpovědi předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se vám toto děje při automatickém ladění, tak bych řekl, že je to vlastnost TV. Automat prostě vymaže paměť a vše naladí znovu. V manuálu o tom sice nic není, ale některé přístroje (TV, SAT) to tak mají.

Použijte DTV ruční ladění (případně CADTV pro kabelovku) Vyberte volnou pozici a tam nalaďte nový kanál. Ten pak zůstane tam, kde ho naladíte a pak ho lze přesunout kam libo.

olaf71*
hodnocení

2x

nedávat naladit automaticky, ale ručně jednotlivé kanály dle požadavku ( zadat parametry )

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, u mé TV toto řeší při ladění volba "Aktualizace programů" a původní zůstávají na místě.

Zdravím!

hodnocení

0x

Na ovladači je ještě program, který se ptá, jestli má naladěný program uložit. Našla jste to? ;)

radekk*
hodnocení

Zatím jsem na to neměl čas. Dopusud jsem vždy ladil automaticky a potom programy přesunul na pozice, na které jsem si zvykl. Pokusím se ladit ručně a poté programy seřadit na pozice dle oblíbenosti. Tak se uvidí co to bude dělat. Za odpovědi všem děkuji. Radek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]