Ahojte mám cyanogenmod 10.0 a chcem ho spojit s googlom idem do nastaveni>pridať účet> firemný ( na výber len firemný alebo e-mail) daľej mám zadať e-mail a heslo potom mám zadať doména/používateľské meno: xxxxxxx@gmail.com Heslo: xxxxxxxxx Server: m.google.com zvolim ďalej a napíše mi že nemám povolenie na synchronizáciu s týmto serverom nechápem v čom je problém poradte mi Ďakujem
Tak nakoniec som si vystacil aj so svojimi vedomostami vybral som aplikaciu GoogleServicesFramewprk.apk z cyanogenmodu 7.1 a vlozil som ju medzi systemove aplikacie mobil restartoval siel do nastaveni pridat ucet a uz som tam mal okrem firemny a e-mail mal aj google a vez to som jednoducho nastavil ucet ak by mal niekto rovnaky alebo podobny problem napiste mi na dusanmicuda11@gmail.com rad pomozem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.