Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co všechmo můžu nahrávat na externí HDD ze Smart TV? Můžu nahrávat cokoliv z připojených zařízení, jako např.: připojený satelitní přijímač, právě prohlížená internetová stránka, připojený DVD přehrávač, event. právě prohlížený film z připojeného počítače? Děkuji.
Dobrý den, nahrávání na ext. HDD nebo USB flashku je pouze pro vysílané pořady. HDD je zformátován na filesystém UDF a je tedy určen pro nahrávky a jejich následné přehrávání. Přenos nahrávek např. do PC je velmi obtížný - HDD po připojení k PC není rozpoznán. Více info viz odkaz. Zdravím!
Nahrávat by mělo jít většinou vše co dávají na kanálech či vstupech TV, ale ale už to neplatí pokud nahraný soubor budete chtít pak přehrát v jiné TV či PC SmartTV jsou jinak dobrá na DLNA přehrávání filmů z jakýchkoliv domacích zdrojů PC,notebook,ext. disků, NAS serverů i po nahrání softwarů i WAN multimediálních zdrojů (nStreamplayer apod.. vychytávky) Na TV můžete i hrát některé hry a jiné užitečné věci. Zjistěte si hlavně co TV všechno podporuje, nahrávání mě ani moc nezajímalo mám Linux satelitní přijímač
ten obejde ty jejich ochrany a věci z TV většinou stejnak stahuji už nastřihané a převedené od někoho.
Navíc ext. disk musíte většinou nechat přeformátovat TV a používat "jen" s TV
Děkuji všem. Já jsem to tušil...tak pro mě Smart TV není vůbec smart a asi ji ani nepotřebuji...doufám aspoň, že nepřestanou vyrábět DVD rekordéry...já mám také sat. přijímač a stejně k tomu ještě používám DVD rekordér, z kterého můžu nahrané filmy editovat a vůbec přehrát na PC...sice kvalita není tak super...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.