Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký laserový měřič vzdálenosti

Od: otto* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny

Potřebuji k práci laserový měřič vzdálenosti (laserový metr) a nevím jaký vybrat a tak by mi pomohly vaše zkušenosti s těmito malými pomocníky.

Mnoho od tohoto přístroje nepožaduji, protože dělám kuchyně, pracuji v iteriérech a měřená vzdálenost mi bohatě stačí cca 30m

Koukal jsem na netu a předběžně pokukuji po těchto kouscích.

Makita LD050P

Bosch DLE 40

No a jak to tak bývá nemohu se rozhodnout. Samozřejmě pokud dostanu doporučení na něco jiného budu jen rád. Ocením všechny příspěvky. Předem díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kono
hodnocení

0x

Já používám Makitu LD060P cca 1rok ( 2460Kč), naprostá spokojenost. Když jsem ho sháněl já, kamarád radil ( kup si podle vzdálenosti a hlavně podle potřebních funkci) všechny značkové jsou spolehlivé je to jedno. On má Bosch 8let.

hodnocení

0x

Já mám toho bosche, neměřím sice často, ale jsem zcela spokojený. Tu makitu neznám, ale soudě podle obrázku má bosch víc užitečných funkcí, například automatický výpočet plochy a objemu. To se občas hodí.

doplněno 07.07.13 12:42:

I když teď koukám, že to má makita taky. Takže pak je to asi fakt jedno.

otto*
hodnocení

Díky alespoň za ty dva postřehy. objednal jsem si tu Makitu. Jednak je menší a lehčí a jednak je to novější model (2012) zatím co ten Bosch je trochu starší technologie.

Tak uvidím jak budu spokojen.

hodnocení

0x

zvažte větší investici, mám Bosh GLM80 a jsem velice spokojen. Má totižto i měření svislých úhlů což se mi už mockrát hodilo.

(změříte výšku zdi před kterou stojíte)

otto*
hodnocení

Zdravím

Tuto funkci má i Makita LD050P je to výpočet pomocí Pytagorovyvěty Makita má jak dvoubodové tak i tříbodové měření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]