Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve focení jsem začátečník a můj straý fotoaparát Nikon Coolpix se mi před nedávnem rozbil a tak si k Vánocům chci koupit nový. Focení mne velmi baví, jsem ale začátečnice, a tak bych se vás chtěla zeptat, jaký digitální fotoaparát by jste mi doporučili? Zrcadlovku nechci, ta je pro mne ještě zbytečná, ale nějaký opravdu kvalitní foťák, který stojí okolo 2000-4000 Kč, víc bych také zkousla, ale ne o mnoho. Chtěla bych hlavně, aby uměl natáčet dobré video a měl k videu funkci pozastavení a uměl obstojně fotit makro, krajiny a portréty. Předem děkuji za rady a tipy.
Mandy
WX100 je vlastně ultrazoom - 10x opticky, při přepnutí na 5MPX je to zoom 18x bez ztráty kvality a celý se vejde do kapsičky u košile. V současné době snad nejmenší a nejvychytenější foťáček. S optickou stabilizací a multiexpoziční kompenzací pohybového rozmazání lze udělat fotku při osvětlení svíčky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.