Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký fotoaparát pro začátečníka?

Od: mandy* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

ve focení jsem začátečník a můj straý fotoaparát Nikon Coolpix se mi před nedávnem rozbil a tak si k Vánocům chci koupit nový. Focení mne velmi baví, jsem ale začátečnice, a tak bych se vás chtěla zeptat, jaký digitální fotoaparát by jste mi doporučili? Zrcadlovku nechci, ta je pro mne ještě zbytečná, ale nějaký opravdu kvalitní foťák, který stojí okolo 2000-4000 Kč, víc bych také zkousla, ale ne o mnoho. Chtěla bych hlavně, aby uměl natáčet dobré video a měl k videu funkci pozastavení a uměl obstojně fotit makro, krajiny a portréty. Předem děkuji za rady a tipy. :)

Mandy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nedávno se to tady probíralo...

"Opravdu kvalitní foťák" v ceně do 4tis Kč OPRAVDU NEKOUPÍTE..

Nicméně v té "minulé" otázce se dospělo k "závěru" že slušné fotoaparáty jsou např.Sony DSC-WX50 nebo Sony DSC-WX690..

doplněno 03.12.12 14:51:

W-690 pokud jde o video umí "jen" HD...WX50 umí full HD..

stirecek*
hodnocení

0x
Mrknete na nějaký ultrazoom.

WX100 je vlastně ultrazoom - 10x opticky, při přepnutí na 5MPX je to zoom 18x bez ztráty kvality a celý se vejde do kapsičky u košile. V současné době snad nejmenší a nejvychytenější foťáček. S optickou stabilizací a multiexpoziční kompenzací pohybového rozmazání lze udělat fotku při osvětlení svíčky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]