Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové, prosím o radu ohledně účtu za telefon Vodafone.
provolám 3 hodiny - do různých sítí a cca 100 sms.
Platím každý měsíc kolem 570,- Kč.
Neomezený paušál se mi nevyplatí - platila bych více, než nyní.
Jednou mi jedna slečna z Vodafonu na prodejně řekla, že ať zavolám na Vodafone zákaznickou linku a zkusím z nich dostat slevu a platit tak méně.
Nic jsem z nich nedostala - asi jsem příliš měký vyjednavač.
NEMÁTE NĚKDO PROSÍM TIP, CO A JAK ŘÍCI OPERÁTOROVI, ABY DAL SLEVU?
Představovala bych si platit tak maximálně 400,- Kč při zachování 3 hodin do všech sítí a 100 SMS?
děkuji za případné odpovědi. Alusska.
No v prvé řadě si zjistěte, do jaké sítě nejčastěji voláte. Pokud je to jiná než domovská, zvážil bych přechod do ní. Vodafon má tuším red tarif za 499 Kč se 130 volnými minutami do ostatních sítí, volání a sms do vodafonu zdarma
doplněno 04.07.13 16:37:Tak jedině omezit volání/sms, na vyhrožování odchodem by operáter nemusel slyšel.
Mě i manželovi daly výhodnější tarif když jsme započali převod čísla k blesk mobil. Manželovi dali za 280 Kč 125 min do všech sítí + 50 sms. Mě za 96 Kč 20 min + 100sms. To vše bez závazku na 2 roky. Toto nám stačí žádný neomezený terif také nepotřebujeme. Před tím s tím také nic nešlo dělat, pak ihned na prodejně vytočily retenční oddělení kde nabídli tyto tarify.
Někde na netu jsem četl pár příběhů, jak konkrétně u VF si prostě zákazník zavolal na infolinku a "vyžádal si" slevu. Jestli je to autentické nevím, probíhalo to údajně tak, že oznámil, že by si přál snížit cenu za volání, protože tam a tam je nabídka lepší a uvažuje o převedení čísla. Já sám jsem zažil telefonát z retenčního oddělení když jsem chtěl přenést číslo k jinému operátoru, nabídli mi vpodstatě stejné podmínky, tak jsem si řekl o 100 SMS zdarma a dostal jsem je, takže jsem zůstal.
Já třeba tolik minut co vy neprovolám, ale napadají mě jiné možnosti na úsporu, pokud máte chytrý telefon, WIFI v dosahu, nebo datový tarif
- používat Viber, Skype
- VOIP - (např. Odorik, snad to nebude bráno jako reklama, ale již jsem to tu viděl několikrát) což sice s sebou nese další náklady a občas kvalita hovoru není ideální, ale dá se. A ideální je VOIP při pobytu v zahraničí mimo EU, kde jsou poplatky za klasický mobilní hovor vysoké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.