Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr dotykového telefonu

Od: xixi* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

potřebuji poradit s výběrem nového mobilního telefonu. Teď mám nokii e61 a začíná dosluhovat. Rád bych zkusil některý z dotykových telefonů, láká mě zkusit něco nového. Ale prd se v tom vyznám, proto od vás potřebuju poradit.

Mám nějaké požadavky, co by to mělo umět:

- volání, sms, mms

- svižný chod

- přístup k internetu, kvalitní prohlížeč

- foťák, který umí koukatelné fotky

- přehrávač hudby

- displej čitelný i na slunci (pokud možno)

- dostupný servis

- cena kolem pěti tisíc

To je asi tak všechno co mě teď napadá. Nerad bych koupil nějaký předražený šunt, měl by to být můj první dotykový telefon, chci si to spíš vyzkoušet, jestli mi tenhle styl bude vyhovovat nebo se vrátím k tlačítkům.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

0x

Radím Huawei ascend y300 u o2 za 3795Kč. Za tuto cenu nejlepší telefon,mám ho asi měsíc a su spokojenej,zvládne toho opravdu hodně. A kvalita je taky výborná,už předtím sem měl telefon od huawei dva a půl roku a bez problému.

Telefon je svižný,internet rychlý,krásný fotky,jen video nenatáčí v HD kvalitě,ale stáhl sem aplikaci lgcamera a natáčím i v HD 720p,hudba hraje pěkně,mám nastavenej automatickej jas takže i na slunku je to docela přijatelný.

Souhlasím, ale zařadil bych do výběru i velmi podobný Huawei G300. Má ho kolega, nemůže si ho vynachválit. Ve srovnání s Y300 má myslím Gorilla glass, takže se nepoškrábe. Oba mají velmi rychlý dvoujádrový procesor a vysoké rozlišení IPS displeje. Za cenu kolem 4 tisíc lepší telefon neznám. Nelze vůbec výkonově srovat se zastaralými pomalými šunty. Výhodou je taky široká komunita uživatelů.

hodnocení

0x

Dobrý den, v odkazu Vám zasílám ohraničený výběr zle Vašich požadavků, doporučuji telefony značky Nokia, Sony Ericsson a Sony. alza.cz/...

Pokud chcete opravdu svižný chod a neobvykle, ale zajímavě a kvalitně provedený telefon, doporučuji značku Blackberry, která kombinuje dotykový display s klasickou QWERTY klávesnicí. Telefony této značky jsou sice dražší, ale neskonale spolehlivé a uživatelsky velmi přívětivé. Sám mám jeden doma a jsem s ním velmi spokojen, ještě se mi za celé 3 roky ani jednou nesekl, navíc jsou známé tím, že i po letech jsou stále stejně rychlé.

xixi*
hodnocení

zatím všem děkuji za odpovědi, kouknu na ty přístroje

samozřejmě můžete psát dál, aspon budu míst zítra co dělat

doplněno 06.07.13 16:33:

tak jsem se rozhodl že půjdu do toho Huawei ascend y300, vypadá dobře a i cena je přijatelná, děkuji za tip

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]