Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze zformátovat paměťovou kartu

Od: mekyen* odpovědí: 9 změna:

Prosim vas ma velkej problem s etreni pameti u telefonu Lg-KG290.kDYZ dam v mobilu s formatovat tak se mi z toho nic nevymaze.Kdyz vlozim tu malou karticku do adapteru a hodim to do pocitace a dam naformatovat tak se mi ukaze ze bodou vsechny soubory vymazany,ale napise mi to ze se nepodarilo s formatovat .Zkousela jsem i to ze v soundsu jsem vymazala vsechny ty pisniky a potom jsem tam hodila nove a dala jsem to zase do telefonu tak jsem tam mela ty stare pisnky.vubec nevim co uz s tim mam delat.jsem moc zoufala.dekuji za odpovede prosim..!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x
O jakou paměťovou kartu se konkrétně jedná? Problém může být v tom, že některé paměťové karty lze formátovat pouze na FAT 16. Zkusil jsi ji v počítači naformátovat na FAT, tedy ne na FAT 32?
mekyen*
hodnocení

A prosim vas ja tomu moc nerozim.mohl by jste mi napsat nejaky postup?ja jestli to vubec delam dobre..dekuji

mekyen*
hodnocení

kartu mam 512mb do lg micro sj a zkousel jsem to formatovat jak pre fat32 tak normalne jen pres ten FAT.

hodnocení

0x

Karta je pravděpodobně uzamčena proti zápisu. Na boku je takový malý posuvný přepínač.

mekyen*
hodnocení

aha dikys,a timhle by to melo jit jo kdyz to odemknu jo?dikys zkusim to a pak dam vedet jestli to funguje..!

Jasně, stačí, když to posuneš na druhou stranu. Jsou tam většinou i piktogramy zámku.

mekyen*
hodnocení

pROSIM VAS ME TO TED PISE ZE: Nelze odstranit:Disketa je chranena prosti prepsani.Odstrante ochranu nebo pouzijte jinou disketu...!jAK MAM ODSTRANIT TU OCHRANU?TO JE NEKDE V TELEFONU NEBO V POCITACI?DIKYS ZA ODPOVED

al bunda*

Ne, to je zamknuto tím posuvný přepínačem o kterém psal Spider. To je ta ochrana. Přehoďte přepínač nazpět do krajní polohy a zkuste to znovu.
Hezký den.

No pakliže na tu kartu nejde nic zapsat, ať již je přepínač v ajkékoliv poloze, může být karta vadná. Zkuste ji zformátovat v jiné čtečce na PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]