Nejste přihlášen/a.
Zakoupila jsem v MALL LCD TV HITACHI. Občas potřebuji nějaké programy nahrát. Zatím používám flash disk, kapacita mi nestačí, proto bych raději pořídila externí pevný disk. Poradíte mi, jaký vybrat? Jaký jste vy pořídili k této nebo podobné televizi?
Předem děkuji za odpověď.
INEZ
Dobrý den, jaký použijete ext. HDD je v podstatě jedno, resp. budete vybírat podle kapacity, značky, ceny a způsobu napájení. Já bych si vybral ext. HDD značkový a s vlastním napájením (ten má kabel pro USB a druhý přes adaptér do 220 V). Nebo jsou ext. HDD bez napájení a je jenom jeden kabel do USB (a je napájeno z TV) - tam bych volil asi raději menší kapacitu. Zdravím!
Dobrý den, patrně už máte zkušenost s nahráváním z TV na tu flashku, ale raději to napíši. Až si ten nový ext. HDD koupíte, tak ho nebudete formátovat v PC, ale po připojení k TV tam najdete v nastavení možnost pro formátování ext. HDD - ta TV používá jiný způsob formátování, než PC.
To pak, ovšem, znamená, že ext. HDD po připojení k PC není vidět, tak je použitelný jen s TV. A že při formátování se smažou všechna data na ext. HDD už asi víte. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.