Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit dostala jsem mp3 takovou tu přenosnou krabičku, ale ted jak na to stáhnout hudbu mám Windovs 8 nevím jestli to podporuje. Ale nějaký postup a kde se to stahuje zdarma a bez různých registrací.Jak a co mám udělat jsem antitalent poradí mi někdo přesnej postup děkuji Koblih
A nebo si vlastní CéDéčka převeď *) do .mp3 a nahrej...
*) např. pomocí programu FormatFactory (ke stažení zdarma např. zde - slunecnice.cz/... )
soundcloud.com/... - některé písničky/záznamy jsou dostupné i ke stažení. Případně newgrounds.com/..., ale tam žádné známé věci nehledejte, spíše více amatérská tvorba.
Krom vydřidušských iTunes a Zune se dá digitální hudba kupovat online například na trackitdown.net/..., beatport.com/..., discogs.com/... nebo juno.co.uk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.