Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp3-Shibai Japan

Od: adampavol odpovědí: 7 změna:

nejde mi nabiť mp3-SHIBAI JAPAN strčil som ju do PC a nechce sa nabíjať čo mám robyť? :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyhodit! Měl jsem stejný krám a stalo se mi to samé, věci co jsem na to měl už jsem z toho nedostal.

niiika*
hodnocení

0x
Jde videt,ze tyto"mp3-ojky" patri leda tak do popelnice. *smich* Mela jsem 2 tyto Mp3.. Ta 1. Nesla ani zapnout a tak letela do odpadu. *haha* Myslela jsem si,ze to byla asi nejaka spatna vyroba.. Takze mi to nedalo a sla jsem si koupit tu stejnou. (tu 1. Jsem dostala).. Byla to chyba! *zed* Udelala to stejne,co ta 1... *smich* Ale bohuzel,reklamovat NESLA! *bzum* Takze zbytecne utracene penize! Tyto mp3ojky uz nikdy vice nechci! *hej* Zdravim! .
fuhehuhe

Taky je možný, že jste si nepřečetli návod a co přesně se pro zapnutí nabíjení musí udělat a dokonce všechno ani v návodu není, takže to chce víc pokusů. Mně to teda přišlo dost složité, ale nakonec se povedlo. Rozhodně to není jen zapojení kabelu, jako u čehokoli jiného. Tenhle celkem dobrý MP3 už nemám a postup si nepamatuju, takže bohužel neporadím.

hodnocení

0x

Jak napsal fuhehuhe, číst návody, ne všechno se začne automaticky nabíjet zastrčením do PC USB, zkus USB nabíječku :)

pepee
hodnocení

0x

Me taky nesla nabijet s kabelem ktery byl pribalen, vzal sem kabel od aouto kamery od auta A SLA PERFEKTNE skuste to a uvidite. Zdravi Cahy

kuntik
hodnocení

0x

Zdravím, dostala se mi do ruk tahle MP3jka a nelze přehrát formát .MP3, píše mi to "chybný formát". Nevíte někdo co ta čínská MP3jka žere za formát hudby? Děkuji

Aby MP3jka nebrala formát MP3? *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]