Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung jaký?

Od: anonym12* odpovědí: 12 změna:

Rozhoduji se mezi samsung galaxy note 2 a samsung s3,srovnal jsem si oba,ale nemůžu se rozhodnout, který by jste si vybrali vy? Děkuji, za případné odpvědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Volil bych S4. Note je opravdu velká plácačka (i na mě :D) a cenově je podobný s S4

hodnocení

0x

Řeším podobný problém(ještě jsem do výběru zahrnul Iphone 5). Galaxy Note2 je takový tablet-telefon(zas tak velká placka to není, oproti tabletům, bratr má Samsung Galaxy Note 1 a ten Galaxy Note 2 je o trošku větší), Samsung Galaxy S4 je pořád drahý je to celkem nový telefon. Jinak rozměry telefonů jsou Samsung Galaxy S3 137mm*71mm*8,6mm (Diplej 106mm*60mm) váha 133gramů a Samsung Galaxy Note2 151mm*81mm*9,4mm (Displej 122mm*68mm) váha 180g. Vybral bych si Samsung Galaxy Note2, protože má 2GRAM a Samsung Galaxy S3 má jenom 1GRAM(( a navíc jsem četl, že Samsung Galaxy S4 má výdrž baterie nic moc)).

ohneta*

Já si na netu našel několik slevových kuponu a díky nim jsem se dostal na cenu S4 15500 Kč. Note II stojí taky nějak tak, takže cenový rozdíl 300 Kč. Zvlášt když uvážíš, že rozměrově je stejný, jako S3.

Tak Za 15500Kč, to je fakt zadarmo. Jinak Samsung Galaxy S3 mobilni-telefony.heureka./... a Samsung Galaxy S4 mobilni-telefony.heureka./.... I když bych třeba chtěl koupit CZ distribuci tak Samsung Galaxy S4 je nejlevněji za 13559Kč+199Doprava a Samsung Galaxy S3 nejlevněji za 9895Kč+100Kč doprava a to je bez slevových kuponů. Já teda vidím cenový rozdíl větší než 300Kč...

ohneta*

No jasně, já do toho nepočítám šedý dovoz. Takový hazardér nejsem.

doplněno 29.06.13 21:21:

myslel jsem rozdíl mezi note II a S4

doplněno 29.06.13 21:24:

Tak do třetice :D Máš pravdu, note se dá v cz distribuci sehnat i levněji, toho jsem na heuréce nehledal. Ten rozdíl je na alze.

Já jsem se blbě podíval, ale i tak není ten rozdíl 300Kč i v CZ distribuci. Jinak já jsem měl telefon z šedého dovozu Samsung Galaxy S2, měl jsem ho 1,5 roku a bez problémů...

ohneta*

Jo to věřím, ale nikdy nevíš co se po*ere a jak na to zareaguje obchodník.

pearmonik*
hodnocení

0x
Nej je malinko priplatit za s4 a rozhodovani vyresene za me jinak spise note s3 je mala
doplněno 29.06.13 18:27: Nebo jeste nexus 4 ten ma slusny vykon a nez s3 tak urcite ten

hodnocení

0x

Dobrý den, záleží na tom, co chcete. Pokud chcete maximální výkon a lepší parametry, tak zvolte Galaxy Note 2. Ovšem myslete na to, že je to opravdu rozměrný telefon, který je co do velikosti, tak i do váhy naprůměrný. Pokud chcete vynikající parametry, ale chcete menší telefon, zvolte S3. Výkonnostní rozdíl mezi nimi není sice zanedbatelný, ale i ta S3 je dnes ohromný nadstandart co do výkonu.

anonym12*
hodnocení

Děkuji,za všechny odpovědi nicméně pujdu tedy do note 2,náhodou nemáte někdo zkušenost najdielektro.cz chcou tam za nějak kolem 9tis,ale vidím to že si raději připlatím a koupím přes czc

U toho najdielektro.cz jsem recenze nikde nenašel, ale podle těch cen, co tam mají, tam něco smrdí...

hodnocení

0x

Já se podobně rozhodoval před cca 2 měsíci, nakonec vyhrál Note II a nelituji.

K tomu shodou okolností měl Comfor akci, kdy byl za 8.990,- takže nebylo co řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]