Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádci a prosím o pomoc neboť už jsem bezradný.. Koupil jsem si nový sat receiver Homecast 3200, zapojil a naladil a vše bylo ok (karta skylink). Pak jsem ovšem odšrouboval z receivru koncovku na koaxu abych kabel protáhl skrz skříňku a od té doby satelit zlobí. Některé programy ztratily signál, u některých to píše E37-32 neznámá služba (přitom síla i kvalita signálu je vysoká) Když koncovku vyšroubuju a trošku s ní zakvedlám a zase našroubuju zpět tak to naskočí, ale jakmile přepnu je to zase pryč nebo stejně nenaskočí všechny programy. Je to jen u některých programů (většina základních) a už nevím co s tim. Předtim hrály všechny perfektně, parabola je taky bez problému ale ta koncovka nějak blbne. Nevíte čim by to mohlo být?
Dobrý den, zkuste kousek kabelu odstřihnout, odizolovat a správně připevnit do konektoru.
Může být nalomený středový vodič a nebo se dotýká drátek ze stínění. Na to pozor - lepší je smotat stínění do jednoho vodiče. A jinak musí být správný a pevný kontakt. Zdravím!
doplněno 01.09.13 21:01:Nejdříve si pořešte ten konektor - bude tam špatný kontakt.
doplněno 02.09.13 09:44:A zkoušel jste po opravě kabelu ty programy znovu přeladit? Mohlo by to pomoci.
Máte správně nastavený (uchycený) monoblok?
23,5E má být na střed a 19,2E nalevo z pohledu od paraboly. A podle toho pak taky nastavit diseq.
doplněno 23.10.13 22:55:To že máte kvalitu a sílu signálu naplno, v tomto případě nic neznamená. Nejspíš chytáte signál z Hotbirdu13E.
Obr. uchycení monobloku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.