Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám doma side by side lednišku od Whirpoolu - s20brww20-a/g. Namrzá výparník v mrazáku, který se obalí ledem a potom přes něj neproudí vzduch. Tím se zvedne teplota a lednice začne pípat. Měnil jsem v zadu desku s relátkama, bimetalovej termostat na výparníku a topné těleso funguje, když do něj přivedu napětí - ručně.
Neví někdo prosím co by to ještě mohlo být za zradu?
@clayman:
no jo, to me nenapadlo. Dnesni lednicky prospikovane elektronikou umeji spoustu veci, ale taky spousta tech elektronickych veci odchazi. Osobne bych volal autorizovany servis a nelaboroval, jelikoz si myslim, ze ani nahradni dil nesezene clovek levneji a rychleji nez mnohe servisy- (no ikdyz...)
Před mnoha a mnoha lety, když jsem měla lednici s výparníkem, tak jsem stále odmražovala, protože při větší námraze lednice, ikdyž stále jela, nechladila. Spotřeba byla šílená. Já si myslím, že kdybyste sečetl náklady, na elektřinu a na vylepšení lednice, vložil do koupě nové, neprohloupil byste.
kombinovane-chladnicky.he/...
taky máme již několik let mrazák s funkcí samoodmrazování. Jednou za čas, alespoň za rok za rok a půl musíme odmrazit, protože hlavně v těchto vedrech to pak neutáhne a začne dělat přesně to, co popisujete. Takže: buď zapomeneme a dojde to až do tohoto stádia nebo si včas vzpomeneme a je to v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.