Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung

Od: ajuska odpovědí: 4 změna:

Máme už 6let toťák, do neděle šlapal jako hodinky. V pondělí jsem se chtěla podívat na foto co jsme nadělali přes víkend a normálně jsem ho pustila mrkla jsme na foto. Koukala jsem že je už skoro vybitá baterie a tak jsem ho dala na nabiječku. Poté co se mi na kabelu šipečka zbarvila z červené na zelenou jsem ho vzala s tím, že už je nabitý ale zrada foťák semnou vubec nekomunikuje:(. A pokaždé když ho dám na nabiječku tak šipečka na kabelu svítí červeně a asi po minutě se zbarví do zelena, že už je baterie nabitá. Je vadný kabel k foťáku nebo baterie ve foťáku? Nebo co by s ním mohlo bejt? A snad se nesmažou fotky co v něm sou?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Fotky jsou uloženy na kartě, takže se nesmažou.

hodnocení

0x

Není jasné, jestli tím "nekomunikuje" máte na mysli, že se nedá ovládat, nebo že nekomunikuje s PC. V každém případě bych vyndal na 2 minuty baterii. Pak ji vrátil zpět. Pokud bude foťák normálně fungovat, tak bych připojil k PC. Pokud nefunguje pouze propojení s PC, zkontroloval bych čistotu a nepoškození konektorů. Dále bych zkusil jiný kabel. Jinak fotky je asi obvyklejší stahovat z karty pomocí čtečky.

ajunka
Nekomunikuje ani přes Pc ani normálně. No mi k tomu máme právě usb kabel přer který to stahujeme a taky nabijíme.Když se na ten kabel nasadi konec který jde dávat do zásuvky tak se to nabijí normálně a když se sundá je z toho usb kabel a dá se to nabíjet přes Pc . Ale teď nefunguje nic . A čtečku karet nemám tudíž ty fotky nestáhnu :( . Ach jo to mě štve :(

Tak je vadný kabel, nabíjení z nabíječky bude fungovat to jde jen po dvou drátech a ty jsou nejspíš v pořádku, ty zbývající dva které asi budou poškozené jsou datové. Pokud se v PC neaktivuje USB pomocí datového přenosu tak dává malý proud a nespustí se nabíjení a samozřejmě nejde ani stažení fotek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]