Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 500 - focení

Od: stanavaf® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

chtěla jsem Vás poprosit o radu: Při otevření foťáku u Nokie 500 se mi začnou odečítat peníze za připojení na internet a to kdykoliv cokoli vyfotím. Je docela jasné, že je to někde v nějakém nastavení, ale nevím kde. Jestli máte někdo stejnou zkušenost prosím o popsání kroků..

Díky

St.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aldi213*
hodnocení

2x

Zdravím,

napadá mě jedna věc, a sice to jestli ti mobil při spuštění fotoaparátu neleze na net aby našel GPS pozici podle A-GPS systému, kterou musíš mít vypnutou a nebo odstraň profil pro připojení k internetu, jestli ho nepotřebuješ.Možná se pletu ale je to můj názor.

hodnocení

Díky moc,

to víte, že to tam bylo ...ukládat informace o místě ... při focení se to indikovalo ikonou slzičky.

Ještě jenou díky.

hodnocení

2x

Dejte telefon do Offline režimu a zkuste se podívat do nastavení fotoaparátu. Podle mě stačí v nastavení zakázat přikládání GPS souřadnic k fotografii. Pokud Vás ten internet obtěžuje trvale a nikdy ho nebudete používat, smažtě O2 WAP jako přístupový bod k internetu.

hodnocení

0x

Váš mobil má GPS, proto by stačilo v -nastavení/ připojení/ cíle/ nastavit

u všech přístupových bodů volbu "Použít přístupový bod" :"Po potvrzení". (nejsem si jist tím menu)

Foták si bude brát informaci o poloze z modulu GPS, což je zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]