Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Máte někdo zkušenost po jaký době vychází aktualizace android systému? (přibližně) Teď mám 4.1.1 ale někde už je 4.1.2 za jakou dobu to může být v ČR?
A ještě mě zajímá root telefonu. Přijdu o záruku nebo ne?
Už je Android 4.2.2. Aktualizace na něj ale bude jen na některá zařízení, v ČR nejspíš září-říjen. Rootem o záruku přijdeš. Co sakra všichni máte s tím rootováním?
doplněno 26.06.13 17:40:Teda ten termín září-říjen platí pro telefony od Samsungu.
No starej mobil sem měl rootnutej a bylo to lepší. Víc volné paměti RAM a tím pádem byl svižnější. Ale nový mobil co mám je svižný i tak,takže rootovat nebudu (hlavně kvůli záruce) teda aspoň zatím
Samotným ROOTEM se ni nezrychlí, možná i naopak.
ROOT je administrátorský účet v androidu (linuxu).
Záleží jaký máš mobil
Sory myslel sem root a následné přehrání systému na cyanogenmod. Nevím jestli to píšu správně zas takovej znalec nejsu =D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.