Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace systému a ROOTnutí telefonu

Od: punker* odpovědí: 6 změna:

Zdravím.

Máte někdo zkušenost po jaký době vychází aktualizace android systému? (přibližně) Teď mám 4.1.1 ale někde už je 4.1.2 za jakou dobu to může být v ČR?

A ještě mě zajímá root telefonu. Přijdu o záruku nebo ne?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Už je Android 4.2.2. Aktualizace na něj ale bude jen na některá zařízení, v ČR nejspíš září-říjen. Rootem o záruku přijdeš. Co sakra všichni máte s tím rootováním?

doplněno 26.06.13 17:40:

Teda ten termín září-říjen platí pro telefony od Samsungu.

punker*
hodnocení

No starej mobil sem měl rootnutej a bylo to lepší. Víc volné paměti RAM a tím pádem byl svižnější. Ale nový mobil co mám je svižný i tak,takže rootovat nebudu (hlavně kvůli záruce) teda aspoň zatím :)

Samotným ROOTEM se ni nezrychlí, možná i naopak.

ROOT je administrátorský účet v androidu (linuxu).

Záleží jaký máš mobil :)

punker*
hodnocení

Sory myslel sem root a následné přehrání systému na cyanogenmod. Nevím jestli to píšu správně zas takovej znalec nejsu =D

Cyanogenmod je dobrá volba ;) jen tak dále, když to výrobci neuměj :D
punker*
hodnocení

:D jo to je,ale s novým telefonem radši zatím zůstanu u oficiálního softwaru :) Nevíte někdo jaký rozdíl je mezi androidem 4.1.1 a 4.1.2? Mám Huawei ascend y300 a někde sem četl že v číně už mají verzi 4.1.2 takže by se to brzo ohlo dostat i do ČR. Zajímalo by mě na co novýho se tam těšit =D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]