Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje něco jen hraní her?

Od: nadezda* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

jsem absolutně neznalá, tak se možná budu ptát hloupě. Mám 5tiletou vnučku a chtěla bych ji koupit "něco", na čem se dají hrát hry. Nic jiného v tom "něčem" nepotřebuji, ani telefon.

Existuje nějaký takový výrobek? Jestli ano, prosím, jak se jmenuje, abych se mohla podívat na internet.

Děkuji mnohokrát

Naďa

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

2x

Skočte do nejbližšího hračkářství. Nabídnou vám jak jednoduché "automaty"co umožňují několik her za pětistovku, tak i "kapesní počítače"do kterých jdou dokupovat stovky různých her. Ale s ohledem na věk bych to spíš viděl jako na něco jednoduššího, zatím je zbytečné do toho vrážet velké peníze. Buď to rozbije nebo to přestane bavit...

Viz třeba
herni-konzole.heureka.cz/...
nebo

herni-konzole.heureka.cz/...

nadezda*
hodnocení

Děkuji mnohokrát, to je přesně to co potřebuji - GENIUS 400 se mi líbí.

skye*
hodnocení

1x

Dneska už toho moc nebude, ale byl Gameboy, PSP, Playstation...

k2
hodnocení

0x

Tomu "neco"se rika herni konzole.

cs.wikipedia.org/...

Nicmene predem si polozte otazku, jake hry hraje petilete dite a podle toho shanejte zarizeni, na kterem je mozno je hrat...

nadezda*
hodnocení

Myslela jsem něco právě pro tyto děti- tj jak honí vlk zajíce, jak skáčou žabičky do rybníka a tak podobně . Myslíte, že takové hry existují a dají se koupit?

michaltopic*

Začal bych tím, jakou cenu jste ochotná zaplatit.

nadezda*
hodnocení

Do dvou tisíc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]