Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze připojit xperii k pc

Od: 1223 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, dneska jsem koupila sony xperia P.. Snažím se telefon připojit k pc přes usb, ale nic se neděje. Nainstalovala jsem PC Companion bez problému, ale stále mi to píše, že paměť telefonu není dostupná a že není připojen žádný mobil. Přitom na mobilu mám, že je připojeno vnitřní úložiště. Zkoušela jsem i zapnout a vypnout mobil, přeinstalovat PC Comp. ale nic nepomohlo. Už jsem docela zoufalá, nemůžu tam přesunout žádné soubory. Mám windows xp prof.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No osobně mě taky Companion přivádí k šílenství. Prostě v 99% nefunguje.

Proto používám My Phone Explorer a ten hunguje hned napoprvé naprosto bez problémů. Navíc přes WiFi, takže nemusím tahat žádnej kabel.

Jen musíš nainstalovat program do kompu i do mobilu.

1223
hodnocení

problém je v tom, že wifi zatím nemám :/

My Phone Explorer umí připojení i přes kabel a přes Bluetooth

slunecnice.cz/...

1223
hodnocení

ok, děkuji :) zkusím zítra a dám vědět, určitě se ještě budu na něco ptát :D

1223
hodnocení

Tak, nakonec jsem dneska rozjela (resp. spíše ono samo) ten PC Com. Zkoušela jsem i ten program, co jste mi doporučil, ale výsledek byl stejný jako včera - opět mi to nebralo usb.. A tak nevím, co pořád dělám špatně :D Nicméně děkuji. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]