Nejste přihlášen/a.
Dobry den
mam telefon v oprave a znamy mi pujcil svuj stary iphone bohuzel ho ma desne zapraskanej vsemoznyma aplikacemi ktere jsou mi k nicemu navic je tam jeho seznam cisel,
Chtel bych vse toho vymazat a nejak obnovit tovatni nastaveni abych ten telefon vypadal jako novy a mohl bych si tam natahat jen co potrebuji ja...
Jeste bych potreboval poradit kde se na internetu da stahnout nejaky program ktery mi po propojeni telefonu a pc bude kompatibiln...
predem diky za rady...
Dobrý den,
mobil se dá obnovit v Nastavení --> Obecné --> Obnovit. Tam zvolte "Smazat data a nastavení"
Co se synchronizace s PC týče, tak stáhnout iTunes a nejlépe po obnovení telefonu ho připojit k PC, zapnout iTunes a zvolit ho jako "Nový telefon"a program Vás již samotnou registrací provede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.