Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhláška 50 §10

Od: azurelus odpovědí: 7 změna:

zdravim,

rád bych si udělal §10 vyhlášky 50 pro samostatné projektování. Mám maturitu v oboru elektro, mám 4 roky praxe ve firmě zabívající se výstavbou PC sítí (dva roky s §4 rok s §5 a rok s §6 teď si budu dělat §7) jak musím postupovat abych mohl získat §10? ve vyhlášce 50 jsem nenašel potřebnou praxi ani podmínky získání. Co musím udělat pro to, abych mohl dostat tento paragraf? stačí mít §10 abych mohl dělat oficiálně projekty(s razítkem)?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Hlavně by Vám to měli říct ti, u kterých jste tu padesátku dělal. *pivo**cteni*

Je to dost o pěnězich nechaji vas parkrat rupnout aby vice vidělali... Vzdycky to je na něaky kokotině co vim od revizaku

Těch kokotin zase není tolik, aby se to nedalo naučit a projít na první pokus.

Vypravěl mi jednou osoba co má pragraf 8 ze ho jednou dostali na to ze neznal nazev paragrafu z hlavy pro nulování...
Ale je to asi případ od případu...
Třeba u telefoňáku na to prej šlapou neskutečně... A někde jsou jenom podložky pod papir s řešením...
Jak kde...
takjan*

Je nutno doložit potvrzení o praxi, tuším 4? roky...Jinak ostatní 50ky mimo 9 a 10 je formalita

hodnocení

0x

Omlouvám se, že neporaďým. Ňycméně sy poraďyt nechám. Taky chcy pracovat v oboru PC. Nemá vaše fyrma volné mýsto ajťáka? Aspoň teda na vymetání pavoukú z racků. Ne s těch ptáku.

virus*

*ua*Dobrý! *palec*

doplněno 26.06.13 22:50:

,ale zase na druhou stranu-pravopys ho před úrazem neochráný,ale třeba mu to nedajý a on tak neohrozý nykoho jyního

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyhláška 50

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]