Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám plazmu - televizi Panasonic Viera 107cm. Nevím jak, nevím proč, ale začalo v ní rovnoměrně hučet. Nevím co jsem s tím provedl, ale prošácnul jsem celej ovladač a ovládání na telce a ničím to nejde ovlivnit. Vypínání a i ze sítě nijak nefunguje. Přestane to jen s vypnutím repráku. Ladil jsem i hlasitosti společně s hlasitostí na saťáku. A přestane to, když vypnu satelit. Ale musím ho mít puštěnej, když tady v ďolíku antény nefungují a není na nich to co chci sledovat. Tak asi tolik. Díky za nějaký poznatek. Ahoj.
Je to problém tkzv. dvojí země. TV má zcela jistě třípramennou elektrickou zástrčku, satelit by jí mít nemusel, ale pokud má tak je to ono...
Dobrý den, vypadá to na vazbu - špatný kontakt. Pokud je mezi TV a tím satelitním receiverem kabel s konektorem JACK, tak s ním pootočte a mělo by to přestat. A zkontrolovat i jiné kabely, které jsou připojeny k TV. Zdravím!
Ahoj. Mezi přístrojema je jen plně obsazenej SCART. Od DVD Thompson je druhej, ale ten to nedělá. Prohazoval jsem to všema různejma způsobama a i jsem dal jiný SCARTy a nic. Do saťáku nejdu, ten nedám. Kolík JACK tam žádnej nemám. Brácha tam možná měl jinej káblík. Ale tam jich všude bylo, že jsem se v nich normálně stratil. Na telku bylo připojeno asi 7 věcí. Ale už mi neporadí co s tím.
mám tu samou tv asi před rokem, rokem a půl, tu byla bořka, někde to prásklo hodně. TV pak hlučela, ne že by to bylo výrazný, ale pořád byl hučící hluboký zvuk. samozřejmě, že mi to lezlo na nervy a tak jsem hýbala vším,co k tv vede - mám zapojeno vlastně vše co lze. Hučet to přestalo po odpojení scartu k satelitu.
Ale já to dál neřešila, neb satelit nepotřebuju, využívala jsem ho vyjímečně. A i jsem na to dávno zapomněla. Váš dotaz mi zaujal, jsem zvědavá co k tomu kdo napíše a jak budu mít čas, kouknu zda ještě hučí.
... zvláštní shoda...
Ahoj. Opravdu je to tu samej humor. Ale kdo ví o co jde, ví že, společnost s telkou je opravdu velká láska. A potom sex nemusí být u toho přítomen. Ale k věci. Byl jsem nepozorný a telka má v zástrčce kolík. Zapojil jsem obě věci do tý jedný roztrojky(ne rozdvojky) a furt hučí. Laboroval jsem se sílou zvuku na telce a na saťáku. Funguje: saťák na plno a telka na míň. To už potom PC hučí víc. Jsem s tím už smířenej. Ahoj.
No pokud se to zlepšilo když je sat na maximum a televize na míň, tak to není televizí, ale to hučení je přítomno v signálu ze satelitu, tím že se dá satelit na víc, tak je užitečný signál silnější než brum a tím že se dá TV na míň se brum zeslabí. Totobývá způsobeno průnikem snímkového rozkladové signálu obrazu do audia. Zkusit jiný lepší propojovocí scart kabel - poctivě stíněný.
vyměnila jsem prodlužku, nic, žádná změna, scart bych sice mohla koupit jiný ale spíš je to pro mne impus abych ten sateit konečně sundala :D
Důležité pro mne je, že to nedělá tv a co tu pustili multipex tak je satelit zbytečný.
díky za téma, čověk tu přijde na spoustu věcí, co bude... ažpak :D
Nechápu ten SCART. Snad by to chtělo kabel HDMI. Nebo to je starý satelitní přístroj. Doporučil bych vyměnit za HD provedení.
doplněno 26.06.13 20:07:Navíc Skylink, pokud je karta od Skylinku, nabízí do neděle týden sledování placených programů balíčku Kombi zdarma. Jenže s SD satelitem celkem ošizeno.
Ahoj. Vysvětlím. Pro použití HD provedení bych pro lepší příjem signálu musel sejmout asi 3-4 smrky. Tak tu mám starého Fergusona, kterej to provozuje na Astře 2 a 28.2 st. E.(Ladila to kamarádka a funguje to. Brácha tomu nevěřil.) Proto to drátuju SCARTama a HDMi mám natažený z DVDývka. Pro jakousi lenost ten cedník nebudu dávat někam vejš. Netrvám až tak militantně, jako můj brácha, na dosažitelné kvalitě. Třeba k tomu jednou dospěju. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.