Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp4 sencor je plně nabita ale nejde zapnout

Od: barca14 odpovědí: 3 změna:

Mam mp3/mp4 sencor přehrávač sfp 5740 a v navodu je napsano že před zapnutím se má nachat plně nabít píše že je plně nabit a přesto nejde zapnout . Zkoušela sem do něj dát par písniček ale stejně se nezapnul zkoušela sem ho i restartovat ale nic. Jestli by ste mi mohli pomoct díki.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je možné, že se stala nějaká chybka. Zkus mrknou donávodu, jestli se třeba tlačítko nemusí chvíli přidržet. Případně se zkus obrátit na prodejce.

al bunda*

Obvykle by se mělo tlačítko několik vteřin podržet - je to .ochrana proti náhodnému vypnutí/zapnutí, když je zařízení uloženo třeba v kapse.
Hezký den.

jezinka*
hodnocení

0x

Mě bylo řečeno v několika obchodech s elektronikou, že se mám vyvarovat značce SENCOR, že je značně poruchová, jak vidím, asi jsem udělal dobře. Mě se podobný problém stal s MP3, když jsem ji vytáhl z PC neukončil jsem ji "Odebrat velkokapacitní zařízení"nebo něco podobného. V servisu mi řekli, že to bylo způsobeno tímto. Měl jsem stím přesně stejný rpoblém.Baterky jsem vyměinl a stále nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]