Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruská hra

Od: radekn® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den prosím opravuji ruskou digitální hru na dyspleji se nezobrazují celé postavičky vodivé gumičky pod dysplej se už nedají sehnat co s tím? Našel jsem nějaké vodivé lepidlo můžu ho použít? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co s tím? Pokud máš k tomu krámu citový vztah, dej si ho do vitrínky.
V opačném případě poslouží krabice na tříděný odpad u kteréhokoliv prodejce elektro.

zajixxx*

Vodivé lepidlo je blbost, spojí zkratuje všechny přívody do displaye...

Rozeberte pár starých kalkulaček, pamatuji si že to tam bývalo ( červná guma s čeným proužkem u prostřed..)

honzik75
hodnocení

0x

vodivé gumičky jsou prevít. Pamatuju si svoje mládí, když jsem vše rozebral a pak to dělalo přesně toto popisované. Pokud nemáte po ruce nějaké staré zařízení, ze kterého by šly zkusit použít tak bych to také zahodil. Škoda práce a nervů.

css
hodnocení

0x

Dobrý den, odpovědí ostatních si nevšímejte, nemají k ničemu úctu a žvatlají nesmysly.

Bylo by veliká škoda tuto starou konzoli vyhodit, jednak je mnohem zábavnější, než moderní, a jednak je to veliká rarita, dnes i sběratelská.

Není vůbec pravda, že se nové vodivé gumy nedají sehnat, dají. Počítejte ale s tím, že prodejci vědí moc dobře, jakou vzácnost prodávají, a cena bude někde okolo 500Kč, většinou ale cca za 5-10 párů. Problém se zobrazením ale bývá často i jinde, ne jen v gumách.

Máte-li zájem, kontaktujte mě mailem, a já vám poradím.

Zdraví vás Petr

zajixxx*

Žvatláme nesmysly? No, hlavně, že jste si toho tak brzy všimnul a včas informoval tazatele.

vogitrance

Zdravím , zháním také vodivé gumičky do starých ruských her, na aukru se prodává 1 pár za 160 + poštovné a to se mi nechce za to dávat, píšete 5--10 pářů za cca 500 kč tak vás prosím kde to můžu koupit, mám cca asi 10 her co by potřebovali gumičky...

hodnocení

0x

Skúste sa pozrieť tuná.: tsnova.cz/... .Možno budú pasaovať.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]