Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím opravuji ruskou digitální hru na dyspleji se nezobrazují celé postavičky vodivé gumičky pod dysplej se už nedají sehnat co s tím? Našel jsem nějaké vodivé lepidlo můžu ho použít? Děkuji
Co s tím? Pokud máš k tomu krámu citový vztah, dej si ho do vitrínky.
V opačném případě poslouží krabice na tříděný odpad u kteréhokoliv prodejce elektro.
Dobrý den, odpovědí ostatních si nevšímejte, nemají k ničemu úctu a žvatlají nesmysly.
Bylo by veliká škoda tuto starou konzoli vyhodit, jednak je mnohem zábavnější, než moderní, a jednak je to veliká rarita, dnes i sběratelská.
Není vůbec pravda, že se nové vodivé gumy nedají sehnat, dají. Počítejte ale s tím, že prodejci vědí moc dobře, jakou vzácnost prodávají, a cena bude někde okolo 500Kč, většinou ale cca za 5-10 párů. Problém se zobrazením ale bývá často i jinde, ne jen v gumách.
Máte-li zájem, kontaktujte mě mailem, a já vám poradím.
Zdraví vás Petr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.