Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi chodí emaily?

Od: ringo® odpovědí: 8 změna:

Na tzv. chytrém telefonu mám i internet. Naprosto nekontrolovaně mi tam ale chodí dávno přečtené emaily. Třeba teď mi jako nový došel týden starý email. Je to běžné a otravuje to. Nevíte co s tím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
V nastavení pro maily je potřeba najít možnosti kontrolovat pořadí mailů a označit všechny přečtené. Snad to tam bude. Bez udání tipu mobilu a možná i verze použitého androidu těžko kdo poradí víc.
hodnocení

Nastavení pro emaily nemůžu najít. Mobil mám X TechSmartPhone S7589 Android 4.2

luke237
hodnocení

0x
No a na jakou postovni schranku se to pripojuje? Tedy odkud to stahuje tu novou postu? To je ten nejdulezitejsi udaj.
hodnocení

Ze seznamu. Jinak v mobilu je napsáno pop.seznam.cz port 110

luke237

Mobil zrejme neni jedine zarizeni, na kterem ctes ty emaily. Ctes je i odjinud? Napr. doma na PC? Je to tom PC nastaven pristup na Seznam pomoci IMAP (a ne jako v mobilu pop.seznam.cz)? Pak si nastav na mobilu take pristup pres protokol IMAP.

Nebudu tady vysvetlovat jak pracuji protokoly IMAP a POP a co to dela, kdyz se pouzivaji oba dva pri pristupu do te same schranky, ale to bude asi ten problem.

luke237
Pouzivat POP na mobilnim zarizeni mi pro vetsinu lidi opravdu neprijde jako dobry napad. Snad jen clovek, ktery opravdu vi, co dela a pouziva mobil jako svuj jediny pocitac, tak tam bych urcity smysl v nejakych konkretnich situacich videl. Presto i pro takove lidi je ve vetsine pripadu lepsi IMAP.

hodnocení

Tak díky lukemu 237 se podařilo. Kladný bod dát nemohu, tak aspoň VELKÉ DÍKY!

luke237
Samotneho me zajimalo, jestli to pomohlo a cekal jsem, az se ozves s vysledkem. Jsem tedy rad, ze se nakonec podarilo. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]