Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.
Telefon mi upadl. Při pokusu ho zachytit nebo možná při zvedání ze země jsem se někde něčeho dotkla a od té doby telefon při každém dotyku pípá. Všimla jsem si, že při tom pádu se na displeji na chvíli objevil obrázek něčeho kulatého.
Nastavit tichý režim umím, nastavit sílu zvonění a vibrace umím. Chtěla bych, aby telefon normálně zvonil, ale aby nepípal při čtení a mazání SMS, prostě při každém dotyku.
Děkuji
To jsou tóny kláves, stačí je deaktivovat. zadejte si na googlu " příručka samsung s 5230 " a stáhněte si příručku
Příručku mám staženou už dávno, nepřipadá mi nějak moc informativní, velmi těžko se v ní hledá.
Velmi uvítám radu "krok za krokem", případně doporučení, na které straně příručky se o aktivaci tónů kláves píše.
doplněno 25.06.13 08:53:I tak děkuji, slova deaktivace kláves a postup jsem našla v jiné poradně a už mám opraveno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.