Nejste přihlášen/a.
Již skoro třetím rokem mám bedničky Creative, které již prošly i jednou reklamací kvůli problému s regulátorem hlasitosti, nyní však mám problém s tím, že mi občas hraje jen jedna z obou bedniček, nevíte náhodou čím by to mohlo být? protože reklamační lhůta 2 roky mi již uplynula a občas mě ty bedny dost štvou, když se hudba ozývá jen z jedné z nich...
Jak vyplývá z popisu minulé závady,chyba asi bude opět stejná.Regulátor hlasitosti reguluje pomocí dvojitého potenciometru.Pokud je jedna dráha zaprášená,nebo poškozená,tak dojde k vynechání zvuku jednoho kanálu.
JABRAKA
Přikláním se k Jabrakovi, jediná pomoc je rozebrat, do potenciometru ze zadu nějakou škvírou pomocí tenké injekční jehly a stříkačky vpravit čistý benzín a několikrát protočit a nechat vyschnout.
Najprv zisti či to robi kablik ,alebo potenciometer.Ak sa zvuk meni pri hybani kablom ,tak je vadny kabel.Vymeniť za novy.Ak sa zvuk upravy pri pootočeni potenciometra,tak ho prestriekni kontox sprayom.
Kontox spray může způsobit potenciometru jistou smrt!.!.!.! Lepší je čistý benzín.
Už se mi stalo, že Kontox uhlíkovou dráhu potenciometru dokonale rozpustil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.