Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na hodinky Casio W-753D-1AVEF

Od: petrk* odpovědí: 6 změna:
Zdravím,mohl by mi někdo poradit kde bych mohl sehnat český návod na použití těchto hodinek Casio W-753D.Při koupi jsem dostal pouze anglickej. Předem dík za každou radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x
V obchodě? Mám pocit, že na český návod máte ze zákona nárok.
petrk*
hodnocení

Ano v obchodě ale bohužel v zahraničí,měl jsem dojem že nebude problém sehnat návod v češtine na internetu,ale jak vidím tak asi bude.Proto udu rád zakaždou radu.

cybermagefroll*

Český internet není zas tak velký aby na něm bylo všechno a tyto levné hodinky (750,- korun) tu moc obchodů neprodává. Takže ani není poptávka/potřeba českého manuálu. Předpokládám, že anglický manuál bude velmi jednoduchý (s obrázky?) a tak slova, kterým nerozumíš si můžeš zkusit přeložit v nějakém online anglicko-českém slovníku (např. slovnik.seznam.cz/... nebo přepsat text do níže uvedeného online překladače. Ale upozorňuju, že přeložený text do češtiny je občas docela horor a hrůza:)

vegadata.cz/...

hodnocení

0x

A co se zkusit pozeptat v hodinářství?

pokud nemáš hodinky od nich, tak tě vyrazí. ale jít tam na férovku s lahví něčeho dobrýho a prostě to zkusit by šlo... zvláště větší hodinářství, kde bude jedna prodavačka... (to je kombinace, co?) :-D

al bunda*

Co může být složitého na hodinkách za 750 Kč? Jaké můžou mít šílené funkce, že je na to potřeba návod? Jedno tlačítko je světlo, jedno tlačítko je volby módu, jedno tlačítko je nastavovací podle modu a jedno tlačítko ukazuje budík. A jedno je tam na nějako ptákovinu, kterou je to vybavené.
ecx.images-amazon.com/...
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]