Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení odstraněných SMS

Od: slecnazoufala odpovědí: 18 změna:

Dobrý večer,

nedávno jsem ztratila jednu VÝZNAMNOU osobu v životě :)*-. Jediný důležitý věci jsem s Ní, jsem měla jako SmSky v mobilu.. Jenže předevčírem muj nejhorší fotr mi všechny sms-zprávy VYMAZAL!:( Bože jak já ho zato nenávidím :(( skoro celej mlj život , moje vzpomínky, moje nálady byly v těch eSeMeS zprávach. Celej den brečím :( :( :(!-!-! Nevím co mám dělat. Tento web. je pro mě poslední a jediná NADĚJE!

Porsím pomozte, Existuje nějaká aplikace nebo něco podobného na vyvolání těchno odstraněných doručených eSeMeSek..?

Mooooc prosím (: Jsem zoufalá, a jestli ani tady nenajdu pomoc...tak už fakt nevíím. =( =( =( =(

Ps. : Mám mobil:

Samsung S5230 Star

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud! byly SMS zprávy uloženy na paměťové kartě, je tu šance.
I smazané soubory se dají obnovit, jen je nesmíš přepsat novými údaji!
To znamená najít někoho, kdo má v počítači program na obnovení souborů, třeba Recuva, dát mu paměťovou kartu, on ji třeba přes čtečku přečte a pokud ty esemesky na kartě najde, měly by se dát obnovit.
Dej to někomu, kdo opravdu ví, co dělá.
Většinou servisy takové problémy řeší často.
Je vhodné si důležité věci zálohovat do počítače!
doplněno 24.06.13 08:15: Dokud to nezkusite najít, nenahrávej ani neukládej soubory na kartu!
doplněno 24.06.13 18:01: Proto jsem napsal POKUD! byly na paměťové kartě...
Většina z těch, kteří přišli o důležitá data, už si dává pozor a ukládá si je na kartu.
A komu nestačí jedna zkušenost,... až se ucho utrhne!
doplněno 24.06.13 18:01: Proto jsem napsal POKUD! byly na paměťové kartě...
Většina z těch, kteří přišli o důležitá data, už si dává pozor a ukládá si je na kartu.
A komu nestačí jedna zkušenost,... až se ucho utrhne!
petr123*

Nebývají SMS spíš na simce? Obávám se že to je opravdu ztracené.

Je mi to líto, ale pokud to bylo tak důležité tak už dávno neměly být jen v mobilu ale někde zazálohovány nebo vytištěny.

Na simkartu se vleze 10 případně 20 sms. Další se ukládají do paměti telefonu, připadně na paměťovou kartu. Dle možností a nastavení telefonu.

Takže jak radil Hajkal, pokud jsou na paměťovce, je šance na záchranu, ale pokud byly v telefonu, tam se obávám, reálná šance není.

I když jak se říká, za optání (v servisu) nic nedá.

martinxx1
hodnocení

0x

Obávám se že to nepujde ale zeptal bych se na to v nějakém servise na mobily...

mkat*
hodnocení

0x

Skuste cez operatora mobilnej siete.Ved oni maju všetko nahrane.No či vam vyjdu v ustrety neviem.

Operátor ukládá odkud a kam, kdo a komu (čísla), jak dlouho apod. Určitě neukládá obsah sms stejně jako nenahrává hovory. Samozřejmě třeba na vyžádání policie ano.

doplněno 24.06.13 22:17:

jirbar: Ale toto není známka úmyslného uchovávání sms, ale chyba systému, který samozřejmě nějakou dobu musí sms uschovat, než zjistí, kde je adresát, než ji v pořádku doručí atd. a i když sms odešle adresátovi, tak nedostane potvrzení o doručení, případně ho chybně vyhodnotí nebo dostane odpověď, že nebyla zpráva doručena celá (možností je spousta) a tudíž sms nesmaže z paměti, ale uchová a odešle za nějakou dobu znovu.

A mimochodem, nepamatuju se, že by se mi to samé jako vám někdy stalo.

jirbar*

Že by. Proč se mi tedy stává, že SMS vymažu a třeba za půl dne tam jsou znova a to i několik. Nevím zda je pošle operátor.

Chtělo by se napsat . . když je někdo tak blbej že sí aní neumí u esemesky ve vlastnostech nastavit zámek aby nešla smazat tak ať trpí, ale abys neřekla že do tebe jenom rejeme a nic neporadime. . . . Na starší samsungy existoval program který dokáže zobrazit systémové soubory. Není to ale práce pro amatéra. Musí se nastavit číslo portu na kterém je mobil k počítči připojený a pár podobných nesmyslů. Bude nejlepší když si najdeš fórum na Mobilmania.cz a v něm sekci pro samsungy. Bude dost těžké tam chytit někoho kdo se zabývá vykopávkami samsung Star ale je to pravděpodobně tvoje jediná šance. Na servis zapomeň. Záchrana dat firmou je těžce placený byznys, kde ceny nezačínají na stokorunách ale v tisícovkách.
Tos nikdy nepoužila samsung Kies pro připojení mobilu k počítači? ten přeci zprávy načítá a archivuje. .

mkat*
hodnocení

0x

To je pravda že operator neodklada sms-ky.Ale uklada sa na pekne velky hard disk,alebo ako sa to vola.*cert*

Vaše teorie Velkého Bratra má jednu velkou trhlinu. Je to tak dva roky co operátoři sdělili policii že pro ni dál nebudou archivovat veškerou přenášenou komunikaci protože je to příliš kapacitně a finančně zatěžuje a nenese jim to žádný ekonomický profit. Policie to napadla a šlo to k soudu. Soud rozhodl že operátoři nemají povinnost ukládat data. A protože co nenese zisk nemá pro operátory smysl. Archiv se nedrží. Aní pro policii natož pak pro potřeby záchrany ztracených esemesek.

hodnocení

0x

Vodafon má osobní chránky. Doručené i odeslané. Vaš operátor ne? Na schránku se několika kliknutím dá v pohodě dostat. Čas od času tam nakouknu a mažu a mažu všechno jako blázen, protože je to úložiště jako hrom. A já se nestačím divit, kolik toho je. *sok* Jestli toto funguje i u vašeho operátora, tak tam všechno je.

doplněno 25.06.13 16:37:

cobrak, než jsem toto napsala, kontrolovala jsem si svoji schránku a v ní všecko je. ;) Zítra si udělám kafe a budu mazat.

janko*

a kde prosim najdu u vodafone tuto schránku se sms. prosim poraďte. Dekuji

Přihlaš se do: SMS a MMS brána, pak klik na Vodafone park a nabídnou se: Brána, Kontakty, Schránky. A jsi tam.

janko*

děkuji. zaregistrovala jsem se, ale bohuzel se mi nezobrazily stare sms :(. zobrazuji se jen nove. je mozne dohledat i ty stare,aspon cast? Dekuji.

lexx
hodnocení

0x

Ahoj, nevěš hlavu. SMS jdou obnovit pomocí programu : Wondershare Dr.Fone for Android

majik

Stáhla jsem si právě wondershare, ale prostě to nefunguje s mým mobilem :-/ prý kvůli připojení USB jako MTP? Chce abych ROOTla mobil, ale do toho se jako amatér moc nechci pouštět..

mm*

Dobrý den,předem se moc omlouvám ,ale pročítám fora s tématem smazání sms zpráv a narazila jsem na vaší odpověd (sice už starou)-že sms dohledat jdou pomocí programu Wondershare...

Já potřebuji přečíst sms 6 týdnů staré (vodafone) z odesílajícího telef (Android)-nevíte jakým způsobem by to šlo?

Díky předem.J.

root.cz/... Teď už nijak.Donedávno jste v Bráně SMS našel schránky a v odchozích nebo přichozích se všechno dalo dohledat. Teď už ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]