Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
nedávno jsem ztratila jednu VÝZNAMNOU osobu v životě *-. Jediný důležitý věci jsem s Ní, jsem měla jako SmSky v mobilu.. Jenže předevčírem muj nejhorší fotr mi všechny sms-zprávy VYMAZAL!
Bože jak já ho zato nenávidím
( skoro celej mlj život , moje vzpomínky, moje nálady byly v těch eSeMeS zprávach. Celej den brečím
!-!-! Nevím co mám dělat. Tento web. je pro mě poslední a jediná NADĚJE!
Porsím pomozte, Existuje nějaká aplikace nebo něco podobného na vyvolání těchno odstraněných doručených eSeMeSek..?
Mooooc prosím (: Jsem zoufalá, a jestli ani tady nenajdu pomoc...tak už fakt nevíím. =( =( =( =(
Ps. : Mám mobil:
Nebývají SMS spíš na simce? Obávám se že to je opravdu ztracené.
Je mi to líto, ale pokud to bylo tak důležité tak už dávno neměly být jen v mobilu ale někde zazálohovány nebo vytištěny.
Na simkartu se vleze 10 případně 20 sms. Další se ukládají do paměti telefonu, připadně na paměťovou kartu. Dle možností a nastavení telefonu.
Takže jak radil Hajkal, pokud jsou na paměťovce, je šance na záchranu, ale pokud byly v telefonu, tam se obávám, reálná šance není.
I když jak se říká, za optání (v servisu) nic nedá.
Skuste cez operatora mobilnej siete.Ved oni maju všetko nahrane.No či vam vyjdu v ustrety neviem.
Operátor ukládá odkud a kam, kdo a komu (čísla), jak dlouho apod. Určitě neukládá obsah sms stejně jako nenahrává hovory. Samozřejmě třeba na vyžádání policie ano.
doplněno 24.06.13 22:17:jirbar: Ale toto není známka úmyslného uchovávání sms, ale chyba systému, který samozřejmě nějakou dobu musí sms uschovat, než zjistí, kde je adresát, než ji v pořádku doručí atd. a i když sms odešle adresátovi, tak nedostane potvrzení o doručení, případně ho chybně vyhodnotí nebo dostane odpověď, že nebyla zpráva doručena celá (možností je spousta) a tudíž sms nesmaže z paměti, ale uchová a odešle za nějakou dobu znovu.
A mimochodem, nepamatuju se, že by se mi to samé jako vám někdy stalo.
Že by. Proč se mi tedy stává, že SMS vymažu a třeba za půl dne tam jsou znova a to i několik. Nevím zda je pošle operátor.
To je pravda že operator neodklada sms-ky.Ale uklada sa na pekne velky hard disk,alebo ako sa to vola.
Vodafon má osobní chránky. Doručené i odeslané. Vaš operátor ne? Na schránku se několika kliknutím dá v pohodě dostat. Čas od času tam nakouknu a mažu a mažu všechno jako blázen, protože je to úložiště jako hrom. A já se nestačím divit, kolik toho je. Jestli toto funguje i u vašeho operátora, tak tam všechno je.
cobrak, než jsem toto napsala, kontrolovala jsem si svoji schránku a v ní všecko je. Zítra si udělám kafe a budu mazat.
Přihlaš se do: SMS a MMS brána, pak klik na Vodafone park a nabídnou se: Brána, Kontakty, Schránky. A jsi tam.
děkuji. zaregistrovala jsem se, ale bohuzel se mi nezobrazily stare sms . zobrazuji se jen nove. je mozne dohledat i ty stare,aspon cast? Dekuji.
Stáhla jsem si právě wondershare, ale prostě to nefunguje s mým mobilem :-/ prý kvůli připojení USB jako MTP? Chce abych ROOTla mobil, ale do toho se jako amatér moc nechci pouštět..
Dobrý den,předem se moc omlouvám ,ale pročítám fora s tématem smazání sms zpráv a narazila jsem na vaší odpověd (sice už starou)-že sms dohledat jdou pomocí programu Wondershare...
Já potřebuji přečíst sms 6 týdnů staré (vodafone) z odesílajícího telef (Android)-nevíte jakým způsobem by to šlo?
Díky předem.J.
root.cz/... Teď už nijak.Donedávno jste v Bráně SMS našel schránky a v odchozích nebo přichozích se všechno dalo dohledat. Teď už ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.