Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na tabletu bez internetu?

Od: elisme10 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem si pořídit tablet a neplatit si v něm internet. Ale říkala jsem si jestli to není blbost? Mela bych ho na hry, filmy, pisnicky a jako ctecku knih. Nikdy jsem tablet nemela a co myslíte má to cenu? Nechci zádný moc drahý chtela jsem tento alza.cz/.... Co se dá vůbec jeste na tabletu bez internetu delat? dekuju za názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pokud se s tabletem můžeš připojit na wifi síť (doma, ve škole, kavárně...), nepotřebuješ si "platit internet" - browsdáš přes wifi. Jinak si data (filmy, písničky...) musíš nahrát přes nějaký počítač.

askmenow*
hodnocení

0x

Souhlasím s tím výše. Jen dodávám, že jako čtečka mi to také nepřijde úplně ideální - čtečky pracují úplně jinak, vydrží milionkrát déle nabité a úplně jinak se z jejich displayů (pokud se tomu tak dá vůbec říkat), čte.

hodnocení

0x

Tablet má celkem dobrý procesor, ale nemá asi IPS displej - horší pozorovací úhly, horší barvy. Úplně bez internetu je tablet o ničem, ale wifi je dnes už zase skoro všude. Na čtení knih to bude jen nouzově, pokud pořád pojede naplno displej, brzo se vybije. Btw. na hry je lepší klasický počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]