Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení zboží v jine prodejne

Od: parazit odpovědí: 6 změna:

Koupil jsem si v datartu věc pres eshop kterou bych chtel vrátit. Ale zajímalo by mně zda to muzu vrátit na jine pobočce datartu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

0x

datart.cz/... článek X...

parazit
hodnocení

0x

Tak jsem se díval, ale odpověd na mojí otázku jsem tam nenašel!

Dívat se musíte líp:

Odstoupení musí být učiněno tak, že Kupující doručí Prodávajícímu do konce 14denní lhůty oznámení o odstoupení, nejlépe tak, aby bylo v případě potřeby prokazatelné, tj. e-mailem na adresu datart@datart.cz nebo na adresu DATART INTERNATIONAL, a.s. Vlastibořská 2787, Praha 9 - Horní Počernice, 193 00 nebo faxem na číslo: 225 991 171 s uvedením čísla objednávky a s údaji uvedenými v Pokynech k odstoupení. Pro urychlení vyřízení vrácení kupní ceny doporučujeme kupujícímu zboží vrátit bez zbytečného odkladu po odeslání oznámení o odstoupení buď fyzickým dodáním na jakoukoli kamennou prodejnu Datartnebo odesláním na adresu DATART INTERNATIONAL, a.s.. Vlastibořská 2787, Praha 9 - Horní Počernice, 193 00 (zboží odeslané na dobírku nebude Prodávajícím převzato).

buss
hodnocení

0x

Ano, lze. Vizte i jejich obchodní podmínky.

mishman*
hodnocení

0x

Zavolejte si na 810 328 278 a tam vám to sdělí ;)

hodnocení

0x

Je to možné ve všech velkých řetězcích - nejen v Datartu ale třeba i v Tesco,, Lidl, Kaufland, Penny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]