Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nehraje

Od: brumovjan* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám Nokia E5 a dneska mě mobil přestal vyzvánět,volat se dá,ale nezvoní,nepřehrává písničky a nai hlasitý reprák při volání nejde,už to mám bohužel po záruce,co bude lepší.koupit nový mobil nebo nechat vyměnit repráček?děkuju...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jestli sí troufneš mobil rozebrat tak repráček bývá často jen zalepený bordelem. stačí ho vyndat a klepnout s ním. Když to nepomůže strčit ho do lihu a nechat odmastit. pak je potřeba to nechat tak 2dny vyschnout. Co se týče servisu tak vyměnit repráček rozhodně zvládneš vlastními silami. z e.shopu ti náhradní přijde za dva- tři dny. stačí napsat do vyhledávání DÍLY NA MOBILY případně IMPACTOGSM.com (stránky se dají přepnout do češtiny )
Servis si napočítá 300 ještě mobil ani neotevře tomu říkají zjištění závady . Pak stovku za hodinu práce + cenu náhradního dílu.
brumovjan*
23.06.13 13:01

děkuji...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]