Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde načíst disk v CD přehrávači

Od: nela* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den já bych se chtěla zeptat,mám doma cd přehrávač na cd i mp3 ale těďkon jsem si chtěle pustit CD a ono nejde načíst ...co se s tim mohlo stát? Děkuji za odpověď!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusit načíst jiné CD. Pokud bude výsledek stejný, zkusit mechaniku vyčistit pomocí čistících CD (dostanou se v prodejnác s elektro).

pokud máte nějaké CD, které tam dříve 100% hrálo a nyní ne, pak vyčistit. Prodávané prostředky většinou stačí.

jezinka*
hodnocení

0x

Já měl podobný problém s mým přehrávačem. Dělali to ale vypálená CDčka. Můj přehrávač stál okolo 6.000 , ale teď už vím, že je lepší si koupit o něco horší přehrávač, protože tento má nějakou pojistku proti vypáleným CD. Taktéž mi to dělá DVD přehrávač. Vypaláná Cd prostě nebere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]