Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nestartuje auto

Od: matet odpovědí: 2 změna:

Ahoj chi se zeptat,stala se mi závada na autě zničeho nic mi nejde nastartovat auto,nejdou zavřit okna a pojistky jsou v pořádku,dvakrat jsem je kontroloval,nevim čím to může být.děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Nemáte vybitou baterku? Svíčka je dobrá?

hodnocení

0x

Nejde nastartovat jakože netočí startér, nebo nechytne? A ostatní elektronika funguje? Světla, kontrolky, rádio, centrál... Jestli nic, tak buď bude totálně vyšťavená baterka - okamžitě nabít, a pokud je baterka nabitá, tak mohl být třeba špatně dotáhnutý kontakt na baterce, nebo chyba ve vedení, ale že by někde jen upadl takový vodič se mi moc nezdá.

Pojistky jsou OK, ale je v pojistkovce někde naměřitelných 12V proti kostře, nebo je to všecko mrtvé?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]