Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hodně se zajímám o to si koupit tablet Samsung Galaxy Note GT-N8000, typ modelu s 3G připojením a paměťovou kartou. Pokud jsem se správně dívala, je zatím možnost vložit SD kartu do 64 GB a to se mi zdá málo. Tablet bych chtěla používat jako primární zařízení, jen v případě potřeby notebook.
Mohli byste mi prosím napsat, jestli je tento tablet dobrou volbou, nějaké tipy, vychytávky, klady či zápory tohoto tabletu. Zda do něj mám nebo nemám jít?
Díky.
Jestli to třeba není proto, že karty MicroSDHC se ve větší kapacitě než 64 GB nevyrábí. Takže ať se ti to zdá málo nebo ne, s jiným tabletem na tom stejně nebudeš líp
Jinak je na tom výbavou dobře, ale nic to nemění na tom, že je to zařízení na zábavu a určitě bych to nikdy neviděl jako primární zařízení.
Aha. Ale jak jde vidět, vše jde dopředu. Určitě i ty karty budou k sehnání coby dup ve větší kapacitě. Čiste teoreticky, je tento tablet omezen na kapacitu paměťové karty 64 GB, nebo by šla využívat karta s kapacitou 128 GB a více?
Notebook mám doma, ale myslím si, že když bych měla tablet, využívala bych ho oproti notebooku 90:10. Jen pro ty důležité práce, co by přes tablety byly obtížné, bych použila notebook. Myslíš, že i tak je to blbost?
Vypočítala jsem si, že přes prázdniny bych stačila na tento tablet + příslušenství k němu našetřit. Jelikož jsem stále student, zvládnu vydělat jen na něco. Cena Dropboxu se mi ale příliš nelíbí. Příjde mi to moc. Mám tam účet ale zadarmo. Škoda, že není program jemu podobný, ale cenově levnější. Pokud by byl, paměťovku bych řešit nemusela.
Tablet je ještě o něco mobilnější než notebook. Je dobrý mít oboje. Když bych si koupila tablet, měla bych oboje. Myslím si, že bych potom stejně častěji používala ten tablet než noťas kvůli pohodlnosti. Akorát nevím, když by se za nedlouho začaly vyrábět paměťovky s kapacitou 128 GB+, bral by to teoreticky, nebo by měl problém takovou kartu vůbec přijmout?
Já jsem si říkala, že Tvá přezdívka je mi od někud povědomá, a ono ejhle. Koupila jsem si od značky Sigma PC 10.11. Zatím veliká spokojenost. Hodinky nosím i normálně, na sport přidělám pásek a je to. Jen mě docela mrzí, že to neměří i za jednotlivý trénink maximální TF, ale jen průměrnou. Ale to zas natolik neva.
No mně se nelíbí, že sigma neumí zaznamenat jednotlivé pásma a čas strávený v nich, popř vyjádření v procentech. Model 25.10. umí jen aktuálně tři zóny, ale čas zobrazí jen v té jedné tréninkové. Kdo se hubnout a ke konci si dá intervaly, tak neví, kde jak dlouho byl. To samé sportovci, zóny si musí vycucat z prstu anebo koupit mnohem dražší přístroj, přitom by stačilo málo. To jsem netušil, že tvůj neumí maximálku, to by snad měl být základ i těch nejlevnějších.
Jinak na notebok se zkus podívat třeba sem
koupíš je za třetinové ceny a mnohdy mnohem lepší.
Co ta capsa.cz?
doplněno 21.06.13 10:04:nebo ještě sem, koupíš i mnoho dolňků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.