Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čínský shop

Od: xxverush* odpovědí: 9 změna:

Znova Vás zdravím.

Chci se zeptar,zda někdo má zkušenosti s tímto čínským obchodem a jestli jeho služby a zboží jsou dobré.

aliexpress.com/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

to radeji ten ebay , jestli eshop tak nejvic pres http://dx.com/

xxverush*

dx.com nikdy,čekání na zboží je opravdu šílené,špatná komunikace.

praivo*

A ty si myslíš, že jiný Číňan ti to pošle bezplatně rychleji?

Musím se ke kritice DX.com připojit. Poslední objednávku jsem platil 24 DUBNA. Kolem dvacátého května mi oznámili že zboží konečně předali poště a dneska jsem sí dopisoval s jejich reklamačním Chatem, kde mě přesvědčovali že doba doručení může být až 6 neděl. . . Tak DX. u mě skončil. Zlatý Buyincoins.com nebo TomTop.com tam mám zboží za 15 dní spolehlivě doma.

paw*
hodnocení

0x
To neni eshop ale jakysi portal pres ktery prodavaji ruzni obchodnici. Dalo by se to prirovnat k ebayi nebo aukru. Takze kvalita vyrobku zalezi na obchodnikovi.

stirecek*
hodnocení

0x
Obchod je dobrý. V poslední době me dx sere . U aliexpres si můžeš vybrat levnější nebo dražší kvalitnější zboží, záleží na obchodníkovi.
xxverush*

Máš zušenost?

ZboziZciny.hys.cz testuje čínský shopy sbírá ohlasy ostatních a píše recenze. Vede seznam fake obchodů který jen vyberou prachy a víc nekomunikují a navíc tam najdeš i podrobně rozebranou problematiku placení cla a dph.
stirecek*
U aliexpres mi zboží došlo do 14 dni, i dříve. Teď čekám další balíček, tak uvidime. Deal extreme je taky v pohodě, ale zboží co jsem objednával v únoru se ztratilo, druhý balíček dorazil, ale zjistil jsem na poste, ze ho poslali zpět, protože tam bylo zkomolené příjmení. Píšu si s nima každý den, dnes konečně pochopili, vo co go , tak mi pošlou peníze zpět. Tomtop je taky v pohodě, dodání celkem rychlé, i ceny, ale menší výběr. Jednou mi balíček nepřišel ani po dvou měsících, poslali ihned druhý, za deset dní doma. No a za další týden došel i ten první, ztracený, takže super obchod za jedny peníze. Neboj se toho, o peníze určitě nepřijdeš, jen to někdy déle trvá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]