Nejste přihlášen/a.
Jsem hrdým vlastníkem mobilu Samsung Galaxy SII, jenže mi dnes v noci někdy okolo 3H ranní při nabíjení originální samsung nabiječkou začal mobil vybíjet (asi při 76%).
mám 3 baterky a nevím co s tím .. ty baterky se prostě podle telefonu nenabijí navíc i vybijí ale když odpojím nabiječku tak začnou procenta pomalu stoupat
ma jedné baterce bylo 9% a po 1H46M na ní bylo 20% jak je to možné? měl někdo už takový problém? a ví co s tím?
je to baterkou nebo mobilem? mam si koupit externí dobiječku nebo dát mobil do servisu?
doplněno 17.06.13 22:37:tak mám asi problém v tom integráči ... pomocí dobiječky na samsung baterie se baterka dobije na 100%
Radči to dát do servisu. Já jsem měl Samsung Galaxy S2 1,5 roku, byl to sice šedý dovoz Eu distribuce, ale šlapal jak hodinky.
hmm.. mno já už ho mám z druhé ruky takže nevm kolik by ze mne pak ještě vytáhli ... tam se mi moc nechce spíš jestli někdo neví čím by to mohlo být nebo už měl takový problém .. kamarád říká že je to prý tím integráčem co sprostředkovává nabijení baterie že pouští proud ale ne napětí nebo co .. to by asi řešila ta externí dobiječka .. ale když nebude zbytí je tu ten servis no ..
jak říkám jinak jsem s telefonem nadmíru spokojený ... používám ROM Cyanogenmod 10.1 a ten telefon dělá všechno co se po něm chce .. ale to už je trochu offtopic ... tohle je první problém ..
Dobrý den, a zkoušel jste nabíjet po připojení mobilu přes USB k PC? Pokud by to bylo v pořádku, tak je problém asi v nabíječce. Zdravím!
doplněno 16.06.13 23:30:Rozumím - myslel jsem si, zda bude vidět rozdíl při tom nabíjení. Tak, nabíječka bude v pořádku a ten problém bude v mobilu nebo baterkách (tam bych ho viděl já).
jestli je jeste v zaruce a z ceskeho eshopu co neni jen prekupnik tak primo k prodejci, ze zakona to musi 2 roky vzit, je zbytecne do toho tahat servis a resit s nimi neco a jeste platit.
Dobrý den, já bych řekl, že ty baterky jsou za zenitem, nenabíjí se už plně a ztrácí kapacitu. Zdravím!
mno tak u jedné baterky to chápu druhou mám tak rok a třetí asi půl roku tak nevím kde je chyba .. všechny se chovají skoro stejně .. děkuji za odpovědi
ben:
Li-XX baterky když jsou už za zenitem a mají malou kapacitu, tak není problém je na 100% nabít, jen těch 100% nabití neodpovídá 100% výdrži. Jen známý systém INFO-LITHIUM u videozařízení ukazující kapacitu v minutách použitelnosti byl poněkud přesnější, protože vycházel z opravdu dodané energie a pokud članek kapacitu neměl, tak indikace ukazovala o to méně minut.
na to jak dlouho vydrží používám tohle play.google.com/...
je to dobrá aplikace a dle rychlosti vybijení a grafu určuje dobu za jakou se baterka vybije a trále jsem někde nad 6 hodinami pohotovostního režimu s wifi ... obšem když jdu na max výkon tak jsem do dvou hodin na nule nom :D ale to bylo i před tím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.