Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyňské spotřebiče Amica a jiné

Od: hanina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s kuchyňskými spotřebiči Amica? Popřípadě prosím doporučte spotřebiče, se kterými máte dobré dlouhodobé zkušenosti. Musím zařídit kuchyni a neustále váhám, chci kvalitu za rozumné peníze. Děkuji všem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám cca.1 rok kombinovanou lednici Amica a zatím bez jediné chybičky i zpracování se mi zdá dost kvalitní.Teď chci od nich nějakou myčku a určitě to bude zase tato značka.

jejik*
hodnocení

0x

Asi je pro Vás odpověď již nezajímavá, ale přesto, já mám rok varnou desku, troubu,myčku a odsavač par. Myčka tichá a dle mne suší i meje lépe než původní AEG (po 4 letech odešel motor) Teď mi po 8 letech odešla pračka a zvažuji koupi opět Amica. Nebojte se!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]