Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android aktualizace

Od: klobaskaa odpovědí: 10 změna:

čau,

nevíte někdo jak zakázat AUTOMATICKE aktualizace aplikací? konktrétně na androidu 4.0.4. Internet mám, ale omezený (150mb) a aktualizace mi ho vyždímají hned. A ještě jde o to že plno aktualizací je horších než předchozí verze (například OPERA MOBILE - ta s tím bílým rámečkem - ikona stojí zaprd.

Přečetl jsem na tomto téma už dost, ale nikde to vysvětleno není.

Jestli to nejde, tak končím s androidem...

Děkuji všem!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

2x

Google play - nastavení - automatické aktualizace = vyberte si vyhovující položku.

klobaskaa
hodnocení

Děkujiiiii

konečně, tak primitivní to je a člověk se to nikde nedočte... ještě jednou DÍKY

ps: ani sem nevěděl že Google play má menu :)

greenbull*
16.06.13 00:26

Maličkost

klobaskaa
hodnocení

No možná to byla maličkost, ale nechal jsem si zaškrtnuté upozornění na aktualizace stažených her a aktualizací a ON si android vesele instaluje aktualizace dál :((. Vážně už nevím co s tím :(

lordweb24*
hodnocení

0x

kolega ti to napsal dobře. menu - nastevení upozornění necháš zaškrtlé a u volby automatické aktualizace na ty klikneš a vybereš možnost neaktualizovat aplikace automaticky... Mám takto nastaveno a funguje.

klobaskaa
hodnocení

však, jsem mu po jeho odpovědi hned psal, že jsem to našel, ale po několika dnech klidu, najednou vidím v notifikační liště že se mi nějaký program (už nevim jaky) aktualizoval. A dnes těsně před tím než jsem napsal tu první zprávu se mi aktualizovali Office...

jde tam nastavit, že se aplikace aktualizují jen přez wifi, to stačí zaškrtnout a ničeho se nemusíte bát ;)
klobaskaa
hodnocení

Jenže to asi taky nebude fungovat, když teď mám zaškrtnuto neaktualizovat automaticky a stejně se aktualizuje. A přes wifi se připojuji občas, takže to by stejně nepomohlo.. Prostě se budu muset smířit s tím že u Androidu NELZE automatické aktualizace vypnout :(

lordweb24*

Smiřovat se sněčím co mě normálně funguje? Odzkoušené podle nastavení co se tu píše. Systém my jen upozorní na nové aktualizace programů a dál se nestará. Až se připojím přes wifi vklidu si je stáhnu. Buď děláš něco špatně nebo máš někde chybu...

klobaskaa
hodnocení

Tak mám 100% tu chybu no, ale kde a proč? ... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]