Nejste přihlášen/a.
čau,
nevíte někdo jak zakázat AUTOMATICKE aktualizace aplikací? konktrétně na androidu 4.0.4. Internet mám, ale omezený (150mb) a aktualizace mi ho vyždímají hned. A ještě jde o to že plno aktualizací je horších než předchozí verze (například OPERA MOBILE - ta s tím bílým rámečkem - ikona stojí zaprd.
Přečetl jsem na tomto téma už dost, ale nikde to vysvětleno není.
Jestli to nejde, tak končím s androidem...
Děkuji všem!
Děkujiiiii
konečně, tak primitivní to je a člověk se to nikde nedočte... ještě jednou DÍKY
ps: ani sem nevěděl že Google play má menu
kolega ti to napsal dobře. menu - nastevení upozornění necháš zaškrtlé a u volby automatické aktualizace na ty klikneš a vybereš možnost neaktualizovat aplikace automaticky... Mám takto nastaveno a funguje.
však, jsem mu po jeho odpovědi hned psal, že jsem to našel, ale po několika dnech klidu, najednou vidím v notifikační liště že se mi nějaký program (už nevim jaky) aktualizoval. A dnes těsně před tím než jsem napsal tu první zprávu se mi aktualizovali Office...
Jenže to asi taky nebude fungovat, když teď mám zaškrtnuto neaktualizovat automaticky a stejně se aktualizuje. A přes wifi se připojuji občas, takže to by stejně nepomohlo.. Prostě se budu muset smířit s tím že u Androidu NELZE automatické aktualizace vypnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.