Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčení tabletu

Od: tecr* odpovědí: 12 změna:

Ahoj, chci si koupit tablet. S největší pravděpodobností by to byl Samsung Galaxy Note. Nechci se ale zbytečně felit, a tak bych velmi ocenila, když by byla možnost si nějaký tablet třeba na den vypůjčit a omakat si, zda mi vůbec tablety vyhovují. Na internetu jsem toho moc nenašla, kde by se dal nějaký půjčit. Znáte obchody nebo společnosti, které poskytují půjčení?

Pokud máte zkušenost s tablety, je Samsung výše uveden dobrá volba?

Díky moc.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj:)Prosím,nezlob se,ale chci si koupit televizi a nikdo mně jí nechce na jeden den na zkoušku půjčit,to jsou ale lidi*smich**zed*

hop®

Nooo, já bych tuto možnost nezatracoval, i s automobily se provádějí zkušební jízdy, možná některý prodejce elektroniky tuto službu poskytuje, pokud třeba poskytneme zálohu a zaplatíme určitý "poplatek za pronájem"!

Asi v blízké době mne čeká podobný problém, budu potřebovat nový mobil a prioritou pro mne je pohodlné psaní SMS, takže si také mobil potřebuji osahat a nebudu kupovat "zajíce v pytli"...

doplněno 15.06.13 19:28:

BTE: co je to "felit se"?

doplněno 15.06.13 19:31:

Ládine, stačí mít rozumnou pojistku na zapůjčení, jiste toto vyzkoušení nebude zdarma, nebo možná za určitých daných podmínek, třeba se závazným příslibem koupě nějakého zařízení v podobné cenové relaci - jiného tabletu...

doplněno 15.06.13 19:51:

Ládine, klidně bych jako vratnou zálohu dal 200% ceny, než abych koupil něco, co mi nebude vyhovovat., navíc bych na vyzkoušení nepožadoval NOVÉ zboží. Podobně funguje každá půjčovna vercajku, také většinou chtějí 100% pořizovací ceny jako zálohu a platíme jen půjčovné, ve kterém je zahrnuta i amortizace - takže slušný vejvar, když to někdo po roce půjčování ztratí...

Možná by to mohl být slušný kšeft, kdyby se to rozumně finančně a právnicky ošetřilo...

doplněno 15.06.13 19:53:

Šmarjá, promiň, to mělo být BTW (mimochodem...), jsem se jen překlep... *hi*

moravak71

No podle mne je něco jiného koupě něčeho co už snad každý viděl a ví co od toho očekávat (jako ta TV) a něco jiného je technologocká novinka kterou člověk ještě neměl a netuší co umí či neumí a co z toho využije jako např ten tablet. Sám bych taky uvítal vyzkoušení modelů v několika cenových hladinách abych získal představu co mi která nabídne a která je pro mne nejvýhodnější. Koupit ho taky můžete pře internet a máte 14 dní na vrácení bez udání důvodu, ale to je hodně na dlouhé vyřizování s prodejcem. A po té co si u něj budete po vrácení dvou tabletů objednávat třetí tak se asi začne cukat.

Takže třeba tady to přímo nabízí

alza.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Půjčovat zařízení, které lze nesprávným zacházením zničit během několika vteřin, to by musel být blázen a ne obchodník.

doplněno 15.06.13 19:43:

Hope, tohle mě samozřejmě taky napadlo, ale podle mě by záruka, rozuměj vratná záloha, musela být 100% ceny výrobku. A potom půjčovné - v tom by muselo být zahrnuto i důkladné otestování po vrácení. Na takové podmínky zápůjčky by nikdo nepřistoupil. Ale třeba se pletu.

doplněno 15.06.13 19:49:

Co znamená "felit se" si domyslím. Ale ty zkratky, BTE a pod,, ty mi tedy dávají zabrat.*smich* (Já neumím používat ani tyhle "šmejdíky".)

ronyx*

to ladinpraha:

nic si z toho nedělej - člověk se stále učí;)
zkratky: zkratky.cz/...

smailíci: topclanky.cz/... nebo třeba facebookmania.cz/...
tyhle smaily ale neplatí jen pro facebook, ale používají se skoro všude (vyjímka potvrzuje pravidlo)

ladinpraha*

Ronyx - dík, ale já si hlavně myslím, že když jsem se bez nich obešel až dosud, tak se bez nich obejdu i nadále. A strejdu Gůgla mám pro případ nouze po ruce.

jirbar*

Lépe se zajímat o češtinu, než o krávoviny z Facebooku. Takže výýýjimka a nikoliv vyjííímka.

farin
hodnocení

0x

Na tabletu neni co zkouset. Reknu vam to tak - bud ho chcete nebo nechcete. Je to jednoduche. Podle me ani ta moznost si nejaky pucjit a pak vratit neni, leda ze se domluvite s nekym ze znamych a vyzkousite si ovladani tabletu u nej, pokdu po tom vylozene touzite.

Ja osobne pouzivam od Vanoc tablet Google Nexus 7, a velmi mi vyhovuje. Ma skvele ovladani, reaguje behem chvilky, akorat vydrz baterie pri dlouhem kazdodennim pouzivani klesa, musi se casto nabijet, ale jako pomocnik do kabelky bezva.

Takze koupe tabletu podle me neni nic spatneho, staci kouknout na Heureku a kouknout se, ktere sjou nejlepsi. A co jsem mluvila s lidmi v okoli, znam i kamaradku co ma Samsung Galaxy Note a chvali si ho, takze pokud chcete primo ten, asi je taky dobry ale ja vam s nim moc nepomohu.

hodnocení

0x

Já si myslím, že když ve velkém el.marketu typu Datart, Elecktroworld, koupíte a druhý den příjdete zpět, že vám ho klidně zpět vezmou. ;) Já jsem si v prodjně Vodafonu koupila mobil a druhý den mi přišel velký výdaj, se kterým jsem měla problém. Za dva dny jsem se ohodlala, v obchodě se omluvila, ale neřekla jsem proč, styděla jsem se. S úsměvem mi ho vzali zpět a peníze mi ihned vrátili. Byla jsem ráda. Za pár měsíců jsem si ho stejně koupila.:D Při koupi se zptejte na dobu, dokdy ho můžete vrátit, kdyby nesplnil vaše očekávání.

kdokoli
hodnocení

0x

ahoj - jen k ujasneni nekterych nevericich Tomasu - shop.apro.cz/...

jirbar*

Zas se chce někdo předvést. Otázka je o voze a opověď o koze.

stirecek*
hodnocení

0x
Koupit přes net a do 14 dní vrátit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]