Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Koupil jsem si MP4 přehráváč, chtěl jsem si tam dát nějaké písničky, zapojil jsem to do USB na počítači, ale nic se nestalo. K MP4 jsem nedostal žádný návod, takže nevím, jaké ovladače mám stáhnout, prosím poraďte.
Nepíšete jaký máte systém, ale ovladače většinou nebyvají potřeba, mp4ka se chová jako flashdisk.
Zkuste připojit do jiného compu...
Zobrazí se mi tam Vyměnitelný disk (J - kliknu na to a Tento počítač mi přestane pracovat.
Podařilo se mi to otevřít, klikl jsem na ten disk a napsalo mi to: Soupor nebo adresář je porušen a není čitený.
Takže co navrhuješ?
V Tento počítač na ikonu té mp4ky klikni pravým myšítkem, je tam volba Formátování. A pozor, ať NEMÁŠ zaškrtnutou volbu Rychlý formát.
Asi ano.
Ale ještě počkej, třeba někoho napadne ještě jiné řešení. A pak dej vědět, jak to dopadlo, dobrou noc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.