Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi přečíst MP4

Od: martin182* odpovědí: 18 změna:

Ahoj. Koupil jsem si MP4 přehráváč, chtěl jsem si tam dát nějaké písničky, zapojil jsem to do USB na počítači, ale nic se nestalo. K MP4 jsem nedostal žádný návod, takže nevím, jaké ovladače mám stáhnout, prosím poraďte.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nepíšete jaký máte systém, ale ovladače většinou nebyvají potřeba, mp4ka se chová jako flashdisk.

Zkuste připojit do jiného compu...

martin182*
hodnocení

Zkoušel jsem to připojit i do notebooku, ale tam to taky nechce přečíst. :/

hop®

A zobrazi se to v "Tento počítač" jako další jednotka?

martin182*
hodnocení

Zobrazí se mi tam Vyměnitelný disk (J:) - kliknu na to a Tento počítač mi přestane pracovat.

hop®

No to je divný - reklamace?

martin182*
hodnocení

Podařilo se mi to otevřít, klikl jsem na ten disk a napsalo mi to: Soupor nebo adresář je porušen a není čitený.
Takže co navrhuješ?

hop®

Zkusil bych naformátovat, myslím, že není co zkazit...

martin182*
hodnocení

A jak to prosimtě udělám? Jsem na toto antitalent.

hop®

V Tento počítač na ikonu té mp4ky klikni pravým myšítkem, je tam volba Formátování. A pozor, ať NEMÁŠ zaškrtnutou volbu Rychlý formát.

martin182*
hodnocení

Dobře, už to formátuju, co pak?

hop®

Pak už by to mělo jít normálně otevřít a zkopírovat na to data, písničky, videjka.

martin182*
hodnocení

Dobře, díky za pomoc. :) A kdyby to nešlo, tak reklamace?

hop®

Asi ano.

Ale ještě počkej, třeba někoho napadne ještě jiné řešení. A pak dej vědět, jak to dopadlo, dobrou noc... :)

martin182*
hodnocení

Super, už to jede, díky moc za pomoc. :)

hodnocení

0x

Co je to za přehrávač? Odkud ho máš, že k němu nemáš "papíry"?

martin182*
hodnocení

Je to přehrávač:

Hyundai MPC 401 FM

Dostal jsem k němu papíry na reklamaci, v krabičce pak byl jen papírek s obrázkem té MP4, ale nic jinýho tu k ní není napsané, jen nějaký Portable MP4 player, místo výroby atp.

praivo*

Reklamuj, nic jiného ti nezbývá.

praivo*
hodnocení

0x

A jak to mám vědět já, když ani nenapíšeš, co je to za přehrávač? Ale tyhle věci by se měly připojovat jako "Mass Storage Device" (úložné zařízení) a neměly by tedy potřebovat ovladače, taktéž by měly být předformátované. Takže doporučuji reklamaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]