Nejste přihlášen/a.
Ahoj, přemýšlela jsem o koupi tabletu na cesty, abych se nemusela táhnout s tunami papírů učení ale mohla číst látku pohodlně na tabletu nebo si na něm číst knihy atp.
Ale nemám s tabletama zkušenosti a nevím, jaký je na to nejlepší, prosím, poraďte mi.
Nejsem nijak náročná, je mi jedno, jaká to bude značka, barva... Hlavně, abych na něm mohla číst dokumenty, knihy a třeba i na internet zajít.
Ano, souhlas s @kangaroo . Na cesty je potřeba si pohlídat dostatečnou kapacitu baterie, nejlépe podle recenzí. A vychytat velikost displeje. Jako ideální se mi zdá 8", ale to je nutné si osahat. Jen tak pohledem z regálu to je těžké rozhodování.
Já rohodně bych android systém absolutně nedoporučil ale pokud nemá student tiskárnu na peníze tak je to jaktakž ideální volba... Hlavní je hlídat aby to mělo minimálně systém verzi minimálně 4.x Nižší verze systému jsou děsivě chybové.
Příliš mnoho android tabletů reklamovaných kvůli OS android... řekněme bez alespoň minimální podpory výrobce v tom už po zkušenostech nehrabu.Většinou to nedopadlo nejlépe.
Pokud mohu a mohou i tazatelé, doporučím lidem iOS, většinou vidí ihned reagující zařízení s pomalu neomezeným množstvím aplikací.Toto ale většinou s adroidem neplatilo...aplikace měla náhled takový, přitom app byla úplně něco jiného...
Většinou se po koupi android placky začali ptát na to či ono, proč ta aplikace nesedí na displej, proč ta aplikace po hodině padá, kdy se opraví ta či ona malá ale nepraktická chyba, proč nejede tato stránka, jaktože se najednou vybíjí za jednu hodinu, ... tyto a kupa dalších otázek chodila od ne úplně zběhlých lidí, aplikace které měnily vzhled, dodaly tlačítka či nové funkce které, stahování ze stooru, podruhé z webu...
Na iOS se 98% těchto věci nedělo, jedinné co jsem učil bylo jakým způsobem hledat aplikace..
Oemzení, tedy plusy a mínusy byly známy předem...
Je pravda že většina těch problémů byla na androidu verze nižší ne řada 4.x ,důvod proč vždy zmiňuji 4+ verze...
Další dotazy...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.